Katalog

1.375 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Klædt på med NA-KD fra inderst til yderst, top til tå

Trods et brandnavn, som leder tankerne hen på noget andet, så kan du her blive klædt fuldt på, med lækre produkter fra NA-KD. Med baggrund i Sverige er det måske heller ikke overraskende at design og udtryk er tæt op af, hvad vi ser fra danske producenter. NA-KD har dog også nogle enkelte dele, som leder tankerne hen på svensk almuestil - den klassiske, lidt landlige stil, som emmer af sommer og ødegård.

Brandets hjerte banker for mode, ligesom her hos Zalando. De har fokus på mode, som kan tiltale et nærmest globalt publikum, og hvor man er først og hurtigst med nye og spændende trends. Deres sortiment spænder bredt og inkluderer både casual wear til både hjem og arbejde, og over til kjoler og andet til de dage, hvor den lige skal have en tand ekstra.

Fra den seneste mode

NA-KD har naturligvis mange dele, som matcher tidens stil, så du får mulighed for at klæde dig tidssvarende, uden for mange dikkedarer. De samme looks, du ser fra influencers og i ugebladene, vil du ofte finde hos NA-KD. Samtidigt har man i sortimentet en lang række mere simple dele. Det er dele, som kan udgøre grundstammen i din garderobe og som kan kombineres helt efter smag og behag, eller lejlighed.

Også flotte gallakjoler er at finde i sortimentet. Måske inspireret af, at svenskerne jo årligt holder den store Nobel-middag, hvor gallakjolerne vises frem for verden. Heldigvis kan vi da også komme på masser af undskyldninger for at bære dem herhjemme. Alle skal have lov til at give påklædningen en ekstra tand, når man føler for det. Måske pifte den næste date night lidt ekstra op.

Vær dit eget stilikon

Med dele fra NA-KD kan du også skabe dine helt egne sammensætninger - dit helt eget look. Du finder her et hav af forskellige toppe, t-shirts og overdele som du kan kombinere med en kjole, nederdel, slacks eller for eksempel et par jeans. Som prikken over i’et kan du også finde nogle passende sko til at runde dit look af. Hvorfor kopiere andres stil, når man kan blive sit helt eget stilikon? Mindre kan naturligvis også gøre det, og der er intet galt i at låne fra andre, ligesom du jo også kan finde inspiration her hos Zalando, til smarte, tidssvarende looks.

I en tid hvor miljø og brug af jordens begrænsede resurser oftere og oftere er med i overvejelserne omkring indkøb, så er NA-KD også godt med her, og har flere dele, som er fremstillet med genbrugt polyester eller økologisk bomuld. Det sænker forbruget af jordens resurser og brugen af kemikalier, så du ikke bare kan glæde dig over nyt, lækkert tøj, men også over at moder jord også smiler lidt ekstra, og det er ingen da kede af.