Mode online

Populære filtre
2.774 varer

NA-KD er ukompliceret, skandinavisk design med fede detaljer

NA-KD er på trods af navnet et tøjbrand. Det er tilmed svensk og et af de fedeste unge mærker i modebilledet. Brandet opstod i 2015 og tilstræber at lave modetøj, som på én gang er lækkert og samtidig til at betale. En af grundene til brandets store popularitet er blandt andet deres brug af sociale medier og influencere i deres stræben efter at få tøjet udbredt. Hos Zalando har vi samlet et alsidigt udvalg af det skandinaviske modetøj. Her finder du tøj, som på én gang er ukompliceret i sit design, men på samme tid er fyldt med moderigtige detaljer. Her finder du de fedeste oversized blazere og skjorter, hverdagskjoler med fede prints og flotte farver, bikinier, croptops og alt det andet tøj, der hører til i en trendy og ungdommelig garderobe.

Aktuelle styles med hotte detaljer

Leder du efter et prisvenligt og moderigtigt brand, der altid tilbyder aktuelle styles og som kan måle sig med de helt store, så er NA-KD helt sikkert noget for dig. Her bliver der ikke sparet på pailletter og andre hotte detaljer, som gør tøjmærket bemærkelsesværdigt. Samtidig er det et brand, der inviterer til, at du mikser og matcher de forskellige styles på kryds og tværs, præcis som du lyster. Sæt for eksempel en cropped blazer i skrigende pink sammen med den leopardmønstrede bikinitop og et par sorte ripped jeans. Det perfekte outfit til en fed aften i byen. Et par højtaljede blazerbukser sat sammen med en croptop og en pangfarvet, oversized blazer er til gengæld helt perfekt på job. Du kan med andre ord klæde dig, heltsom du vil og se fantastisk ud til alle lejligheder. Find alle de fede styles fra mærket hos Zalando.

Bæredygtige styles fra NA-KD

NA-KD er et af de brands, som er aktive inden for bæredygtig mode. Du finder derfor flere af de populære styles fra tøjmærket, som opfylder et eller flere kriterier for bæredygtighed. En del styles er for eksempel fremstillet delvist af genbrugsmaterialer, mens andre er lavet af økologisk producerede materialer. Det betyder, at tøjproduktionen er med til at mindske CO2-aftrykket. Blandt andet ved at bruge meget mindre vand i tøjfremstillingen end konventionelle tøjbrands og ved at reducere affaldsmængden efter produktionen så meget som muligt. Hos Zalando finder du nemt frem til de bæredygtige styles fra NA-KD og andre brands, da de er mærket med vores grønne bæredygtighedslabel.