589 varer

NYX Professional Makeup er et sprudlende univers for farvefans

NYX er sjov og farverig makeup for alle – lige fra professionelle makeupartister og beautybloggere til dig og mig. Mærket er kendt for sine innovative og inkluderende produkter, hvor alle hudtyper og -farver kan finde deres perfekte match. Samtidig er det kvalitetsmakeup i en prisklasse, hvor alle kan være med.

NYX er mærket, der giver lov til leg

NYX Professional Makeup blev skabt i 1999 af Toni Ko, da hun var 25 år gammel og stadig boede hjemme hos sine forældre. Mærket er opkaldt efter nattens gudinde i græsk mytologi og udtales 'niks'. Kos ønske med mærket var at skabe virkelig gode produkter, der samtidig var til at betale. Mærket har siden da oplevet enorm succes blandt makeupelskere verden over, fordi produkterne giver plads til det, som makeup egentlig handler om: at udforske sin kreativitet og have det sjovt. Om du vil skabe et look med masser af farver, eller om du er mere til det afdæmpede nude look, så er der med garanti hjælp at hente her!

NYX har et væld af produkter både indenfor makeup og makeupredskaber og -accessories. Mærket udbyder nemlig også produkter til ansigt, læber og øjne samt makeupbørster, makeupsvampe og falske øjenvipper. Det store sortiment gør, at man kan få alle sine makeupbehov dækket af ét mærke:

  • Læber: lip gloss, læbestifter, flydende læbestift, læbeprimer og læbeblyanter.
  • Ansigt: foundation, concealer, blush, bronzer, contouring-paletter, primer og setting spray.
  • Øjne: mascara, vippeprimer, eyeliner (blyant og flydende), øjenskygge (single og paletter), øjenbrynsprodukter (blyanter, pomade, pudder) og falske øjenvipper.
  • Redskaber: makeupbørster, makeupsvampe, øjenvippebukkere, makeuptasker og -punge.

NYX maler med alle regnbuens farver

NYX er desuden kendt for at være et meget inkluderende mærke. Deres Can't Stop Won't Stop foundation fås faktisk i hele 45 farver, og de er kendt for deres dybe farvepigmenter, der gør, at deres produkter brænder smukt igennem på alle hudfarver. Prøv f.eks. deres Ultimate Shadow Palette i Brights, hvor du får 16 smukke øjenskygger i sjove farver. Kombiner den med en Vivid Brights Eyeliner for at opnå et festligt neonlook. Eller brug eyelineren på et bart øjenlåg som et stærkt statement. Flere af mærkets bestsellere er læbeprodukter, og det er der en god grund til. 

  • Liquid Suede læbestift: Føles som fløjl på læberne og giver et mat look. Den er perfekt til både hverdag og fest, da den fås i 24 farver inklusiv en glamourøs grå og en funky lyslilla. Den tørrer ikke helt og virker derfor ikke udtørrende på læberne.
  • Suede Matte Lipstick: Er du lidt mere til en klassisk læbestift, så er denne et godt bud, som også fås i 24 smukke nuancer. Den har en næsten pudderagtig finish og er meget behagelig at have på. 
  • Soft Matte Lip Cream: Her er en blanding mellem en læbestift og en lipgloss. Den cremede konsistens gør den super behagelig at have på, og så er den langtidsholdbar.

NYX giver dig redskaberne til en god makeupdag

En god makeupdag kræver ikke bare skønne produkter, men også gode redskaber. Om du foretrækker at påføre din foundation med en makeupsvamp eller en børste, er der muligheder her. Prøv f.eks. Schwamm Flawless Finish Blending Sponge, der er er ideel til at påføre foundation,concealer og pudder. Gør svampen let fugtig når du bruger flydende produkter, men brug den tør, når du påfører pudderprodukter.

Hvis du bedst kan lide at bruge en foundationbørste, er Can't Stop Won't Stop Foundation Brush et rigtig godt bud. Børsten har syntetiske hår og er derfor perfekt til alle slags foundation. Hårene er let vinklede, så du kan også bruge børsten til contour og endda til blush og highlight.

Vi elsker, når redskaber kan bruges til flere forskellige ting. Derfor elsker vi også denne Pro Brush Øjenbrynsbørste, fordi den ikke bare kan bruges til øjenbryn, men også til eyeliner og vipper. Den har nemlig en superfin skråning, som er perfekt til gel-eyeliner eller eyeliner af øjenskygge, og så har den en spiralformet børste, som er god til at rede dine vipper igennem. Den vil endda kunne fungere som læbepensel.

NYX sørger for langtidsholdbar makeup

Øjenskygge er ofte det, vi bruger mest tid på. At få lov til at lege med alle de flotte og sjove farver er for mange deres yndlingstrin i makeuprutinen. Så nytter det jo heller ikke noget, hvis ikke øjenskyggen holder så længe som muligt. Her kommer Eye Shadow Base øjenskyggeprimer. Den forlænger nemlig din øjenmakeups holdbarhed og maksimerer samtidig farveintensiteten.

Læbestift er altid prikken over i'et. Det giver en følelse af selvtillid, når ens læbestift bare sidder! For at være sikker på at dit læbelook bliver, hvor det skal, kan du med fordel bruge en læbeprimer. Den garanterer nemlig, at din læbestift holder ekstra længe, og at den ikke løber eller bløder.

På det seneste er NYX også begyndt at lave virkelig gode primere. De fås både i spray-, creme- og gelform og har mange forskellige funktioner:

  • En af de mest populære er Honey Dew Me Up Primer, der indeholder plejende ingredienser og hjælper med at dække rødme i huden. Den har også små guldstykker i sig, så den giver en skøn glød.
  • Hvis du har brug for en mere poreminimerende primer, så er Pore Filler Primer et produkt, du kan stole på. Påfør den hvor du har synlige porer og pres den ind i huden. For de fleste af os er det t-zonen, der volder flest problemer, men det hjælper denne primer rigtig meget på. Skulle du have brug for at mindske rødme eller gullige toner i din hud, findes der også Studio Perfect Color Correcting Primer. Den lilla primer neutraliserer gullige toner i huden, og den grønne primer mindsker rødmen. Bliv ikke forskrækket over farverne; dem dækker du med foundation alligevel.

NYX Professional Makeup giver dig en mulighed for at lege i makeuppens verden og for at udforske din kreativitet. At skabe et lille kunstværk på dit ansigt med alle regnbuens farver den ene dag og vælge et mere nedtonet look den næste. NYX åbner et rum, hvor alt er tilladt, og hvor kun fantasien sætter grænser. Det er, hvad makeup handler om!