Katalog

Populære filtre
595 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det er mærket, som især er kendt for de bløde fåreskindsstøvler med varmt lammeuld. Men UGG er så sandelig meget mere end det. Mærket har rødder i Australien i kraft af ejeren, der netop er fra ‘Down Under’. Men det har hovedkontor i Californien, så du får den perfekte kombination af disse to førende lande inden for mode og kvalitet.

Der er ingen tvivl om, at UGG er indbegrebet af ubekymret mode med fokus på et casual og urbant look. Det er fodtøj, som især er brugbart om sommeren, da Californien og Bondi Beach er nogle af de områder og miljøer, hvor designerne henter inspiration. Det betyder topmoderne fodtøj fra de nyeste modestrømninger på globalt plan.

UGG – et skovalg, man aldrig fortryder!

Udover alle de sommerlige designs skal du naturligvis ikke snydes for lukket fodtøj, som også kan bruges i de resterende tre sæsoner i Danmark. Udvalget fra UGG byder nemlig også på gummistøvler, vinterstøvler, bikerstøvler samt mange andre modeller.

Med dette internationale mærke i skogarderoben er du altid klar til spontane fester eller planlagte ture med nye oplevelser. Designstilen kan nemlig transformere dit look på ingen tid, da alsidighed er en del af mærkets signatur. Det er sko, som eksempelvis kan matches med en kjole i et personligt fest-look, men som også kan dresses ned sammen med et par jeans.

Det er sådan UGG er hele vejen igennem – fyldt med tidens trends samt masser af komfort. Derfor er det altid en sand fornøjelse at smyge fødderne ned i et par sko fra mærket, da man ved, at pasformen sidder lige i skabet, og det samme gør designstilen. Man får ganske enkelt alle krav opfyldt – så det kan man jo ikke klage over.

Til mændene er der både sneakers samt lidt mere formelle sko. Det samme gælder for kvinderne, hvor alt fra sexede, højhælede modeller til flade ballerinaer tilfredsstiller dine skobehov. Ungerne skal da heller ikke snydes, og derfor finder du også topmoderne og ergonomisk fodtøj til de kære små, så hele familien sammen kan glæde sig over UGG.