Filter1

Pilgrim
Katalog

541 varer

Afslut dine outfits helt perfekt med lækre accessories og smykker fra danske Pilgrim. Det danske brand er et populært valg, når det kommer til at finde de essentielle additioner til smykkeskrinet. Det er en nordisk elegance, der løber hele vejen igennem udvalget, og som er med til at cementere brandet som favorit i Skandinavien.

Pilgrim – elegance i små størrelser

Uret er ikke længere kun en praktisk nødvendighed. Nu er det også et stykke fashion, som du nemt kan inkorporere i dine looks med stil. Pilgrim har et lækkert udvalg af ure, der vil kunne give det sidste til dine looks. Vi er helt vilde med det moderne og lækre black-on-black look, der især har taget i modebilledet i disse dage. Ifør dig et par sorte jeans, en lækker sort blazer og afslut looket med et ur, der både har sort rem og urskive. Det er et stilet og elegant look, som uret afslutter helt perfekt. Er du til et blødere look, byder dette udvalg også på en lang række ure i lyst design.

Smykker, der ikke er til at undvære

Smykker er enhver piges bedste ven. Det helt perfekte sæt smykker giver dine looks det sidste touch, der vil ende med at gøre dig bemærket. Miks og match i dette udvalg, så du finder den helt rigtige stil til dig. Er du lys i huden vil sølvsmykker være et godt valg, som vil komplementere din hudtone godt. Er din hudtone lidt mørkere vil guldsmykkerne være et smukt valg. Hos Pilgrim er der kælet for detaljerne, og du finder skønne items til hverdag, fest og alt derimellem. Dyk ned i udvalget og find de små detaljer, der skal give dine looks det sidste lille touch.