Tøj til damer

Populære filtre

Monki Tøj til damer der brænder for mode

Der er noget helt unikt over det svenske brand, Monki. Hos dem finder du altid inspirerende mode til superskarpe priser. Siden 2006 har de designet et væld af spændende kollektioner, som alle erinspireret af ungdommens glæde og livslyst.

Bæredygtighed og mode, der spreder glæde, er kernen i alle kollektioner af Monki Tøj til damer. Hos Zalando kan vi altid mærke, hvordan brandet hylder det individuelle udtryk. Fra de iøjnefaldende farvekombinationer til de spændende snit og sjove prints. Der er noget for enhver hos Monki.

Hvis du elsker at lege med dit udtryk, og hvis dit look afhænger ligeså meget af dit humør som begivenheden, så er Monkis Tøj til damer designet til dig. De overkommelige priser gør deres items super tilgængelige, så du kan få endnu flere kjoler, bluser og accessories at lege med.

Fra Tokyo streetstyle til romantiske blonder med dametøj fra Monki

Hos Zalando er vi imponerede over den alsidighed, dametøj fra Monki bringer til bordet. De har kollektioner inspireret af modescener fra hele verden, hvilket gør det til en leg at shoppe tøj hos dem.

Giv din basisgarderobe et pift med bløde bluser og t-shirts fra Monki. De er dygtige til at kombinereneutrale farver med finurlige prints og statements, så dagligdagens looks får lidt ekstra edge.

Kombiner overdelene med deres super lækre mom-jeans eller sprøde cargopants. Kombinationen af den stramme overdel og de løstsiddende bukser giver en afslappet og streetstyle-inspireret silhuet. Dette look kan nemt spices op med deres store udvalg af smykker og tilbehør.

Få mere fest i hverdagen med Zalando

Skal du til årets store sommerfest, men vil du ikke købe en kjole, der kun passer til en enkelt begivenhed? Så er Monki tøj til damer det helt rigtige sted at starte. Hos Zalando har vi samlet deres mest populære festkjoler. De kendetegnes ved deres spændende silhuetter og festlige detaljer som glimmer og perler.

Hvad, der gør dem unikke, er dog, at de oftest kan bruges til et væld af begivenheder. Match dem med skohyldens fedeste stiletter og et par statement-øreringe, for et festligt og ungdommeligt look. Ugen efter kan du bruge samme kjole med dine yndlingssneaks og en moderne hat, for et hverdagslook der tiltrækker opmærksomhed.

Tøjets alsidighed og iøjnefaldende designdetaljer er bare et af de elementer, der gør brandet så populært. Minimalisten vil elske de lækre pieces, der nemt kan genbruges ved flere lejligheder.