accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Stine Goya

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
Nyheder
44 varer

Stine Goya

Tag på eventyr i Stine Goyas fortryllende univers. Der er fokus på klassiske, skandinaviske designs, hvor der eksperimenteres med print og farver. De fantastiske prints er specielt et kendetegn ved Goyas univers og hver sæson har sit eget signatur print. Farverne spænder vidt indenfor den femine farvepalet, men du finder også den klassiske sorte kjole, hvor der er arbejdet med silhouetten.

Et knustnerisk univers

Kollektionerne fra Stine Goya adskiller sig fra andre skandinaviske mærker. Siden mærkets start har det være tydeligt, at faverige prints og feminime silhoutter er gennemgående designs hos Stine Goya. Der stræbes efter at skabe dristige kollektioner af både tøj, sko og accessories med en legende og kunstnerisk tilgang.

I kollektionerne finder du både jerseykjoler og maxikjoler, der kan fungere til hverdag eller festlige begivenhederne. Hvis du foretrækker bukser, så gør Stine Goya sig også i matchene sæt. Kassebukser i silke med en top i samme print. Et outfit du kan bruge på arbejde med et par sneakers, og i byen om aftenen med stilletter og en clutch. Uanset finder du din næste farverige stilopdatering i vores udvalg af Stine Goya på Zalando.dk.