accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Stine Goya

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
Nyheder
Anledning
57 varer

Stine Goya

Tøj kan ofte udtrykke noget personlighed, hvis du ikke er bange for at gå forrest i rækken med vilde prints og masser af pastelfarver - så er du sikkert, eller kan blive - vild med Stine Goya. Det danske tøjmærke er famøst for sit udvalg af feminine klæder i de smukkeste designs og farver.


Et dansk tøjmærke som skiller sig ud i mængden

Det kan godt være at hun er pæredansk og er opvokset på den danske landside, men det er ikke altid at Stine Goya kollektionerne udstråler dette. Modsat de mange minimalistiske nordiske mærker, arbejder den kvindelige danske designer med masser af farverige prints og spøgefulde pastelfarver. Hun er kendt og elsket for sin artistiske tilgang med sin poetiske stil. Måske kommer inspirationen fra tiden på modeskole i London. Det kan også være at det kommer fra de tre år som hun brugte som model fra kæmpe internationale modebrands i Paris. Det er nok noget som kun Stine Goya ved.

Lige meget hvor de kreative tanker har oprindelse, så er der mange danske kvinder som er vilde med det vovede modetøj som imponerer år ud og år ind, og i dag kan Stine Goya selv flotte sig med titlen som ejer af et kæmpe dansk modebrand. Stine Goya vil have, at kvinder skal udtrykke deres individualitet. Med blandt andet kjoler og bukser fra det danske brand, kan du sætte dit eget fodaftryk samt give dit personlige input i det danske modebillede. Der arbejdes efter den feminine silhuette i premium materialer, som sidder perfekt på kvindekroppen. Du kan købe flotte accessories og elegant tøj fra sæsonkollektioner, som er blevet præsenteret ved modeshows, og som både har modtaget både ros og anerkendelse. Du vil hurtigt lægge mærke til hvorfor, hvis du kaster et blik på udvalget.