Denim har gennem mange årtier været uundgåelig indenfor modeverdenen. Det er der selvfølgelig en god grund til. Denim er et populært materiale i mange henseender både for dets unikke udseende og solide holdbarhed. Denim er mest brugt til jeans, men ses i mange andre beklædningsdele – naturligvis også i kjoler. Her får du et unikt udvalg af cowboykjoler.

Gå sommeren i møde med cowboykjoler

Du er kommet til det rette sted på det rette tidspunkt. Denim har haft op- og nedsving i modeverdenen. Det har aldrig været ude, men når det er i opsving er det for alvor populært. Lige nu er denim-på-denim-trenden en realitet og derfor kan du med fordel investere i en af disse cowboykjoler. Det lyse denim er ideel til sommerbrug med et par hvide sneakers eller hudfarvede laksko til. De lyse nuancer giver i samspil det ultimative sommeroutfit. Sæt en beige stråhat på hovedet og medbring dine yndlingssolbriller og du er klar til en uforglemmelig dag i solen. Vælger du tilmed en løs model får du god luft under skørterne i varmen.

Miks og match med stærke farver

Kan du ikke få nok af denim råder modeeksperterne dig til at hoppe i lækre cowboystøvler denne sommer. Kombiner disse med en af de tætsiddende cowboykjoler for et vaskeægte denim-på-denim-look. Det blå denim matcher perfekt med striber. Tag eventuelt en åben, stribet skjorte over din cowboykjole og miks med farverigt tilbehør for en gennemført IT-stil. Du kan på samme måde matche din blå denim med stærke farver, feminint blomsterprint og et par sporty sko. Blomsterprintet kan blot komme til syne i en tyk stofelastik i håret eller på et lille tørklæde. Find selv dine favoritter lige her på Zalando.dk.

Hold øje med