Denimkjoler

Populære filtre
429 varer

Denimkjoler er både rå og stilfulde

Kjolen er det ultimative praktiske stykke tøj i garderoben. Denimkjolen er ingen undtagelse. Denimkjoler er en samlebetegnelse for kjoler, der er lavet af det klassiske cowboystof, dog med visse variationer. Klassisk denim er et solidt og tykt bomuldsmateriale, der oprindeligt blev brugt til arbejdstøj og jeans. De tekstiler, der bruges til kjoler, er dog ikke kun lavet af bomuld, men kan kombineres med både viskose, elastan eller andre moderne materialer. Det betyder, at de denimkjoler du finder hos Zalando varierer en del i tykkelsen af materialet. Nogle af kjolerne er mere og mere ru i den, og minder om dine jeans, mens andre minder mere om andre bomuldskjoler med deres tyndere og blødere materiale. Dyk ned i vores kollektion af de smukke, rå og stilfulde kjoler, og du vil helt sikkert finde en, der passer til dig.

Cowboykjoler kan bruges til det hele

Modetrends kommer og går, men cowboykjoler består. Det kan der være noget om. Dette tekstil går aldrig rigtigt af mode, og cowboykjoler dukker altid op til overfladen igen – både i nye og klassiske snit. Hos Zalando finder du alle typer denimkjoler. Her er tidløse skjortekjoler med og uden bindebånd, klassiske spensere med spænder, slå-om-kjoler, stropkjoler og mange andre. Uanset om du er til flæser og masser af svaj, eller om du foretrækker en slim etuikjole uden ærmer, så findes der helt sikkert en udgave i denim. Det der gør cowboykjoler til noget helt særligt, er materialet og dets evne til at tilføre dit outfit en rå dimension til det feminine kjolesnit. Derfor er cowboykjolen især perfekt til dig, der gerne vil nedtone det helt feminine, men gerne vil bære kjole, uanset om det er til hverdag eller fest.

Denimkjoler med mange udtryk

Denimkjoler har mange udtryk, som nemt kan blandes med din egen garderobe og tilpasses netop din stil. Mange af kjolerne kan bruges præcis som de er, som en fiks sommerkjole med korte ærmer eller stropper, eller en smart kjole med længere ærmer til jobbet. Kombiner dem med dine yndlingsstilletter, for at skabe et mere stiligt look eller med et par flotte sneakers, hvis du foretrækker en afslappet stil. Mange denimkjoler minder om andre kjoler med f.eks. flæser, pufærmer eller slå-om-effekt og har kun materialet og den blå farve til fælles. Hos Zalando finder du dog også en række kjoler, som trækker på linjer fra klassiske jeans. De er designet til at ligne jeans, der er blevet syet om, hvilket giver et ungt og råt look.