Lingeri & undertøj

Tilbud, udgivelser og trends

Direkte i din indbakke

Få rabatter, nyheder og modeinspiration med vores udvalgte nyhedsbreve.

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.

Lingeri & undertøj til hverdagen og de mest intime øjeblikke

Lidt lækkert lingeri er det bedste middel mod en dårlig dag. Trænger du til lidt ekstra selvtillid, er det hurtigt og nemt at iføre sig et par flotte trusser og en matchende BH for at fremhæve den mest feminine og sexede side af sig selv.

Hos Zalando har vi lang erfaring med lingeri & undertøj og et stort udvalg af mange forskellige produkter, så du altid kan finde noget, som passer til dit humør, personlighed og kropstype.

Praktisk og elegant undertøj er noget, som du aldrig bør mangle i din garderobe, hvad enten du skal bruge noget forførende til en festlig lejlighed eller bare har brug for at forkæle dig selv i hverdagen. Og det er aldrig en dårlig idé at have et solidt sortiment at vælge imellem.

Sammensæt og tilpas din BH og trusse til hele dit outfit

Hos Zalando er der masser af muligheder for at sammensætte et lækkert sæt undertøj. Du kan for eksempel kombinere en balkonette BH, push up BH, triangel BH eller stropløs BH med et par flotte trusser, hipster trusser eller g-streng. Du kan også sagtens blande farver, hvis det er det, du har lyst til.

Det er selvfølgelig en god idé, at du tænker på hele dit outfit, når du skal vælge noget flot lingeri & undertøj at have på. Det kan være, du foretrækker, at dine trusser og BH er mere til den diskrete side, når du for eksempel går rundt i en let top og shorts.

Har du bar ryg, kan du med fordel vælge en stropløs BH, og du kan samtidig bruge et par trusser med en mindre synlig kant. Her spiller dit farvevalg selvfølgelig også ind, da nogle farver vil være ret markante gennem en hvid T-shirt for eksempel. Så vi kan kun gentage os selv og sige, at det vil være rart for dig at have flere stykker undertøj at vælge imellem.

Hjælp din figur lidt på vej med undertøj hos Zalando

Uanset design og farver skal alt dit lingeri & undertøj naturligvis have den rette pasform. Det skal nemlig ikke kun se godt ud, men også være rart at have på, og det er det sjældent, hvis du ender med en BH og trusse i for stor eller lille størrelse.

Hos Zalando kommer vores udvalg heldigvis i mange forskellige størrelser, og vi har også et bredt sortiment af shapewear, som kan hjælpe din figur lidt på vej, hvis du synes, den trænger til det. Det er der nemlig aldrig nogen grund til at skamme sig over.

Ligesom når du vælger andre former for undertøj, er pasformen vigtig i forhold til shapewear, og der findes derfor næsten lige så mange forskellige versioner af shapewear-undertøj, som der findes kropstyper.

Det er vi selvfølgelig mere end klar over hos Zalando, og derfor kan vi glæde dig med, at du i vores udvalg af lingeri & undertøj altid kan finde noget, som opfylder dine behov, uanset hvordan din krop er formet. Det gælder også, hvis du er gravid og har brug for undertøj, som holder maven lidt på plads.