Beauty

Populære filtre
70 varer

Lumene: forfrisk din hud med Nordiske skønhedsprodukter

Trænger din hud til en fornyende oplevelse? Lad os introducere dig for Lumene: Det ikoniske skønhedsbrand, der bringer Nordens rene og forfriskende skønhedstraditioner direkte ind i din hudplejerutine.

Finske Lumene er eksperter i at skabe virksomme og skræddersyede produkter som kombinerer lige dele naturlige produkter og banebrydende kemi. Hos Zalando finder du et bredt udvalg af brandets mest populære og nyskabende cremer, serum og makeup.

Brandet blev født ud af en passion for at udnytte naturens mirakler og for at bevare den nordiske skønhedstradition. Deres historie går tilbage til de dybe finske skove, hvor de første urter og bær blev opdaget og anvendt til at pleje og beskytte huden. Med Lumene kan du opleve den skønhed, som nordisk natur har at tilbyde.

Lumene-hudpleje til alle hudtyper

I Zalandos store sortiment af hudplejeprodukter fra Lumene, træder du ind i en verden af nøje udvalgte nordiske ingredienser som arktisk kildevand, birkesaft, nordisk hjortetrøffel og havtornolie Hvis din hud er tør, vil du elske brandets nærende og hydrerende serier. Læg ud med en mild rens for at fjerne urenheder, og anvend derefter en fugtgivende creme, der er rig på nærende ingredienser som birkesaft og havtornolie. Afslut med en fugtgivende ansigtsmaske for at give din hud en intens boost af fugt.

Den fedtede hud har brug for gode renseprodukter, men også masser af specialdesignet fugt. Vælg gerne deres oliefri ansigtsvask for at fjerne overskydende olie og urenheder. Brug derefter deres lette og oliefri fugtighedscreme, der holder din hud fugtet uden at tilstoppe porerne. Hvis du vil have en dybderensende effekt, skal du prøve deres ler- eller kulmasker, der absorberer overskydende olie og renser porerne.

Brandets milde og balancerende rense- og plejeprodukter er perfekte til både kombineret og følsom hud. Deres skånsomme ingredienser fjerner forsigtigt snavs uden at irritere huden. Anvend en beroligende og fugtgivende creme med beroligende ingredienser som arktisk kildevand og kamille.

Plejende makeup, som fremhæver din naturlige skønhed

Uanset om din hud er tør, fedtet, kombineret eller følsom, har brandet de perfekte produkter til dine specifikke behov. Deres omfattende sortiment omfatter alt fra skånsomme renseprodukter og fugtgivende cremer til eksfolierende masker og serum.

Foruden deres store serier af hudplejeprodukter, skaber brandet også lækre mascaras, cc- og bb creams samt blush og concealers. Forkæl dig selv i alle trin af din daglige skønhedsrutine med Lumenes underskønne produkter i høj kvalitet.

Det her er mere end et skønhedsbrand. Det er en oplevelse af renhed og fornyelse. Med deres nordiske inspirerede produkter og skræddersyede løsninger til forskellige hudtyper kan Lumene give dig den strålende hud, du fortjener. Shop naturlig hverdagsluksus hos Zalando.