Kjoler

Populære filtre
361 varer

Masser af smukke Esprit kjoler hos Zalando

Giv din garderobe en opdatering, uden at gå på kompromis med budgettet. Hos Zalando er vi stolte af, at have dette californiske brand, som en fast del af vores kjole-udvalg. Hvis du har en forkærlighed for det simple, det stilrene og det kvalitetsbevidste, vil du elske de mange fine Esprit kjoler.

Brandets kjoler oser af ubesværet lethed. Deres designere lader sig altid inspirere den casual og rolige livsstil, hvor der skal være plads til at sige ja, til de muligheder livet byder dig. Så ønsker du kjoler fra kan bruges til flere forskellige anledninger, og som ser ligeså godt ud som de føles? Jamen så er kjolerne fra Esprit et stærkt valg for dig.

Brandet er særdeles dygtige til at designe kjoler der oser af overskud. Fra de lange bomuldskjoler med korte ærmer, til festens kjole med wow-effekt og fine design-detaljer. Udvalget er stort, og med deres mange årlige kollektioner, kan du altid finde noget nyt og spændende fra Esprit.

Byd klassiske silhuetter velkommen i garderoben med kjoler fra Esprit

Esprit er et internationalt brand, der siden 1968 har designet afslappede og stilrene items til hele verden. Brandet er kendt for deres kreativitet og jordbundenhed, hvorfor du i vores udvalg af Esprit kjoler, vil finde klassiske kjole-modeller med et ungdommeligt twist.

Esprit designer kjoler til alle kvinder og langt de fleste anledninger. Brandet er tilstede i mere end 40 lande og selvom de har hjemme i det solrige Californien, vil du finde kjoler med inspiration fra hele verden, når du browser gennem vores store kjole-udsalg fra Esprit.

Hos Zalando har vi samlet et bredt udvalg af de mest populære kjoler fra Esprit. Hvis den skal have hele armen og der skal danses til den lyse morgen, kan du let finde komfortable mini- og midikjoler fra mærket til lige netop denne lejlighed.

Find den perfekte hverdagskjole hos Zalando

Fyld klædeskabet op med et bredt udvalg af kjoler til hverdag. Når du har den perfekte hverdagskjole i dit arsenal, er det endnu sjovere at lege med dagens stil og udtryk. Kombiner de tætsiddende bomuldskjoler med dine favorit sneakers eller efterårets stilrene støvletter.

Esprits kjoler er alsidige og tiltaler både den minimalistiske, den farveglade og den spraglede mode-elsker. Hos dem er der ligeligt fokus på komfort og stil, så du ikke hindres i dine udfoldelser. Kjolerne kommer i både enkle designs, samt varianter med mere iøjnefaldende farver og design-detaljer.

Vi elsker mode og det personlige udtryk. Derfor gør vi meget ud af at have et stort udvalg af kjoler, så alle kan finde deres ny go-to hos os.