Sko, tøj og accessories fra Smashbox

Filter (1)

336 varer

Plej dit smukke ydre med fortryllende Smashbox

Drømmer du om altid at være den bedste og smukkeste udgave af dig selv? Det kan vi godt forstå. Nogle dage er det bare sværere end andre – især mandag morgen i regnvejr, når du misser bussen. Men bare rolig, der er råd at hente. Her har vi samlet vores bedste tips til, hvordan du plejer dit smukke ydre med Smashbox, uanset hvad livet kaster efter dig af udfordringer. 

Den bedste forudsætning for en perfekt makeup

En frisk og velplejet hud gør en verden til forskel for både humør og udstråling. Er huden uren og plaget af knopper, kan makeuppen være nok så fin – men hvad nytter det, hvis er er ridser i lakken? Smashbox' signaturprodukt er en foundation primer, som giver dig lyst til at udbryde "wow", når du prøver den. Primeren giver din hud et ensartet look med en naturlig glød, som utroligt nok holder hele dagen. Grundlaget for den perfekte makeup. Herefter er det bare at påføre foundation. 

Sådan vælger du den rigtige foundation:

  • Kend din hudtype: Din foundation skal pleje lige så meget, som den skal imponere. Uanset om du har normal, tør, fedtet eller sensitiv hud – ja, så fungerer den som din rettesnor på foundation-hylden. En tommelfingerregel er at finde en foundation med samme egenskaber som din dagcreme. 
  • Fuld eller let dækning? Det er helt individuelt, hvor meget foundation du foretrækker at bruge. Har du generelt en fin hud, er du måske mest til en let dækning, hvor du kun bruger den på problemområderne. Mange kvinder sværger til en medium dækning, hvor du for eksempel bruger den på pande, næse og hage. En fuld dækning passer bedst til aftenlooket, hvor du typisk går efter et mere markant look
  • Find din farve: Det kan være svært at finde den helt rigtige farve. Især i overgangsperioderne mellem sommer til vinter. Her kan det være en fordel at blande to toner. Test farven på dit kæbeben ved overgangen fra ansigt til hals, og prøv dig frem. Den rigtige farve skal gå i ét med din hud og altså ikke kunne ses. 

TIP! Har du tendens til mørke pletter, rande under øjnene eller urenheder, kan du dække dem med en concealer, før du påfører foundation. 

Lad naturen hjælpe dig til de perfekte øjenbryn 

Makeup handler i bund og grund om at fremhæve dine smukkeste træk. Og de naturlige øjenbryn er noget, vi virkelig har fået øjnene op for. Øjenbryn skal ikke længere plukkes grundigt eller males på med en pensel – de må gerne ligne sig selv, som de er skabt fra naturens side. Derfor er vi særligt vilde med denne øjenbrynsblyant, som Smashbox har skabt med henblik på at fremhæve det bedste i vores bryn. Den modstår nemlig sved, vand og fugtighed, og så er den bare super nem at påføre

Flotte, markerede bryn kan være med til pifte dit look op og fremhæve dit ansigts konturer, særligt i vinterhalvåret, hvor de fleste har tendens til at se lidt blegere ud. Drømmer du om kraftigere øjenbryn, eller har du været lidt for ivrig med pincetten, har Smashbox lavet en fantastisk øjenbrynspudder, der kan hjælpe dig med at fremtrylle de super voluminøse bryn, du sikkert har set på catwalken. 

Tænk generelt på dine bryn som på resten af dit hår. Plej dem, og gå indimellem til en professionel makeupartist eller frisøren for at få dem rettet til, renset og plejet i dybden – så er de også lettere at vedligeholde selv efterfølgende. Husk på, at dine bryn fra naturens side er præcis, som de skal være. Det flotte, naturlige øjenbryn er lige og laver et lille knæk to tredjedele ude på brynet. Den form bør være din rettesnor, når du plukker og tegner op. 

TIP! Fjern aldrig de hår, der sidder inderst ved øjenkrogen, da de er afgørene for dine bryns symmetri og harmoni. 

Læbestifter er og bliver geniale 

Dukker der en spontan fredagsbar op, eller ønsker du bare at pifte hverdagslooket op, kan en læbestift gøre hele forskellen. Kultlæbestiften Be Legendary fra Smashbox er et absolutmust-have. Udover at den fås i alle de flotteste farver, du kunne ønske dig, sikrer en særlig formel, at den holder hele dagen. Sheasmør og C-vitamin er desuden med til at tilføre fugt til dine læber. 

Generelt set er køligere farver gode til lys hud, mens de varmere farver klæder den lidt mørkere hud. Er du knap så meget til læbestiftens dramatiske look, men ønsker du en mild og lysere farve til dine læber, så er en lipgloss sikkert noget for dig. Da mange lipglosser er både plejende og fugtgivende, kan du også bruge dem som en læbepomade. Denne lipgloss fra Smashbox er intuitivt reagerende, hvilket vil sige, at den blender ind med din hudtone, så du f.eks. får din helt egen nuance af pink på dine læber. 

Du kender det sikkert. Du er vild medlæbestift-looket, men du er træt af at hive lommespejlet frem for at tjekke, om læbestiften er vandret ned på din kaffekop eller servietten. Det er heller ikke så smart, hvis dit ellers smukke smil er spoleret af små røde pletter på tænderne. Her er nogle tricks, der kan hjælpe dig af med problemet, så du slipper for at bekymre dig: 

  • Brug en læbeprimer og/eller en læbeblyant, så du undgår, at farven bløder ud i de fine linjer omkring læberne.
  • Gå efter de helt matte eller meget pigmenterede kulører, da farven holder længst ved dem.
  • Vælg en flydende læbestift. Den kræver nok lidt øvelse til at begynde med, men bliver hvor den skal i timevis. 

Smashbox er sat i verden for at sætte kulør på din hverdag. Men når det drejer sig om din makeup, er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas med de valg, du tager. Og med en ensartet og velplejet hud, velfriserede bryn og lidt Smashbox-farve her og der, kan du være den smukkeste udgave af dig selv hver eneste dag