Makeup

Populære filtre
9.147 varer

En verden af makeup og skønhedsprodukter

Hos Zalando ved vi, at makeup er mange menneskers følgesvend ved alle livets anledninger. Vi har derfor gjort meget ud af at have et alsidigt sortiment, som byder på brands, farver og funktioner til alle.

Vi forhandler nogle af de bedste og mest velkendte brands, og det er nemt for dig at gå på opdagelse i vores makeup-univers. Sortér i vores forskellige kategorier og find lige det, du går og mangler eller søg gennem vores store udvalg og lad dig inspirere.

Du finder også smarte pakkeløsninger til helt specifikke looks som de tidløse smokey eyes. Vi har også flere store paletter med øjenskygger til de dage, hvor den skal have hele armen. Hvis du skal pakke kufferten, kan du vælge lækre mascaras, øjenskygger og eyeliners i rejsestørrelser.

Sådan finder du sminke til både hverdag og fest

Den helt rigtige makeuppung består af dine yndlingsbasics såsom mascara, liners, blødgørende læbestift eller blush. De fleste har deres favoritprodukter, som du sikkert også finder i Zalandos store sortiment.

Den klassiske hverdagssminke skal gerne være ligetil og tilføje kulør til dit look. Derudover er en god concealer næsten uundværlig for de fleste, da den kan være en redning på dage, hvor du gerne vil friske looket lidt op.

Brug dine hverdagsprodukter som base for de mere festlige looks. Her kan du give den hele armen med glimmer-liners, farverige øjenskygger eller en kraftig eyeliner for et stilet cat-eye. Hvis dit look skal fokuseres omkring dine øjne, får dit look ekstra wow-effekt med en forlængende mascara eller lashes.

Makeupprodukter, der fugter og plejer

Det er ikke kun dine cremer, som er i stand til at pleje din hud. Hvis du vil forkæle hud og læber, kan du med fordel gå efter læbestifter og creme blushes med nærende og fugtgivende ingredienser som E-vitamin og sheasmør. Forkæl din vipper med nærende mascaras og serums, der giver både længde og pleje.

Hos Zalando har vi masser af lækre produkter til både hverdags- og festlooket. Hvis du vil pifte hverdagen op med ekstra farver, gøres dette nemt med læbestifter i lyserøde, rødlige og mørkere nuancer.

Foruden de mange lækre produkter har vi også smart tilbehør til skønhedsrutinen. Du kan finde de helt rigtige pensler, svampe og primere, så du kan få det perfekte resultat hver dag. At bruge tilbehør til påføringen gør det nemt at påføre din sminke med præcision og forlænger samtidigt makeuppens levetid.