Katalog

Populære filtre
1.304 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

I kollektionerne fra Weekday får du skandinavisk stringenthed i en perlerække af farvevarianter, så du kan justere på dine individuelle modeknapper. Signaturen er også jeans og dermed urbane looks, der klæder dig på til hverdagens aftaler på ungdommelig og streetwear-agtig vis.

Weekday – tøj til alle ugens dage

Ikke én dag uden mode. Det er filosofien bag dette nordiske tøjmærke, som også er garant for tilbehør og fodtøj. Man hylder de stilrene linjer, som er så respekteret i omverdenen, og som kan gå til det hele. Man går dog også skridtet videre ved at tilsætte nye, opsigtsvækkende detaljer, som på individuel vis bryder med de helt tidløse overflader. Det kan være i form af en stærk, iøjnefaldende farve, et anderledes materialevalg, pressefolder, asymmetriske snit eller alt mulig andet. Det hele er dog altid udført med tilpas respekt for de skandinaviske grundværdier, og dermed har Weekday skabt sit eget fundament på modescenen.

Traditionel mode i nye klæder

De sociale medier, kunst, kultur, musik og catwalken – Weekday henter inspiration inden for alle de hippe interesseområder, som de unge kan lide. Det er diva og rock-chik blandet med hverdagens storbymode til kvinderne, samt casual, urban streetwear til gutterne. Man leger også med androgyne silhuetter, som stiller spørgsmål ved de kommercielle modeopfattelser, hvilket gør dette svenske mærke spændende. Klassiske frakker, hullede jeans, striktrøjer og hoodies – det hele er på hylderne. Du finder naturligvis også pelsjakker, skjorter og kjoler, så hverdagsaftaler og fester er hver især dækket ind med præcis de items, der er brug for. Dermed har Weekday svaret på enhver tøjkrise.

Inspiration