Katalog

Populære filtre
108 varer
evacordia
evacordia
3 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Velkommen til en verden, hvor god stil er lig med en rå detaljer og grove strukturer. Stilen fås både til modehungrende mænd og kvinder med hang til detaljer som denim, læder og en ægte bomberstil. Med brandet Schott NYC bliver det ikke bedre. Din garderobe vil takke dig for lækre T-shirts, varme striks og shorts til fede sommer- og vinterlooks.

Sæt fart på tilværelsen med Schott NYC

Det verdensberømte, amerikanske mærke er den ægte vare, når det kommer til ikoniske designs. Hop i en af de simple T-shirts med brandets velkendte logo, som består af brandets navn: Schott NYC. Kombiner dem med et par fede shorts til i et ægte sommerlook eller hop i et par cargobukser. Miks gerne de grove strukturer med de fine for en fed kontrast i dit look. Som kvinde kan du kombinere en lang plisseret nederdel i en skøn sommerfarve med en rå jakke. Afhængig af anledning og personlighed kan du mikse med flotte smykker til bare ben og tårnhøje stiletter. Brandet hjælper dig godt i gang med at opnå et råt, personligt look til en tempofyldt hverdag.

Schott NYC – et brand med alt, hvad hjertet begærer

Har du også forelsket dig i de lækre poloshirts? Brandet har masser af skønne bud på den populære overdel, som kan bruges til både hverdag og familiefest. Beklædningsdelen kombinerer det bedste fra den afslappede T-shirts med den formelle krave på skjorten. Hvis du, lige som os, holder af den casual-klassiske stil, så er der altid noget at komme efter hos Schott NYC. Til vintersæsonen finder du de lækreste dunjakker, som er ideelle over en klassisk, hvid T-shirt. Du kan også holde varmen i en lækker strikpullover. Brandet formår gang på gang at tilpasse sig tidens trends og behov, og det har du eksemplet på lige her på Zalando.dk.

Dette er måske noget for dig