accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalog fra Reebok 1592 varer

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
1592 varer
1592 varer

Reebok

Alle sportselskere, se med her! Reebok leverer nemlig den fedeste sportsmode anno det 21 århundrede, og mærket bliver ved med at pumpe nye hotte designs ud i alle årene fremover. Her får du nemlig smag for fortidens klassiske sportsmode krydret med fremsynethed og nye, innovative tiltag. Mærket har en helt fantastisk historie bag sig, hvor ekspertise, branding og marketing er nogle af de værdier, der har bragt det op til det internationale niveau i dag. De britiske rødder fornægter sig ikke, hvilket både ses på designstilen, men også på de høje håndværksmæssige kvaliteter. I dag er Reebok på tyske hænder, hvilket blot gør tingene endnu mere perfekte og fuldførte. Som en del af adidas kunne man ikke ønske sig nogen bedre arvtager. Dette tyske mega sports- og modehus er dog så fornuftige, at de lader Reeboks klassiske og autentiske modearv gå igen, hvilket også betyder, at Reebok stadig lever videre som et separat mærke, men med guidelines og videreudvikling under adidas. Dermed får du den bedst tænkelige sports-cocktail, der sender dig ud i sportsverdenen med et perfekt udgangspunkt.


Gør arbejdet færdigt med Reebok

Ønsker du altid at få det sidste ud af dine træningspas og konkurrencer, så hjælper Reebok dig med at fuldføre dine træningsmål. Mærket bringer dig hele vejen frem til både del- og slutmål, så din træning bliver så skræddersyet og komfortabel som mulig. Med en palet af alt fra fodtøj, beklædning og tilbehør sørger Reebok for, at du altid er klædt komplet på til træning og kamp. Det er et mærke, du kan regne med, for med et væld af nye kollektioner flere gange om året har du altid friske og relevante items at vælge imellem. Her på Zalando opfordrer vi alle til at være aktiv, for motion og en sund livsstil er vejen frem til bedre fysisk form samt mental velvære. Dette tyske sportsmærke med britiske rødder motiverer dig til at dyrke lige, hvad du har lyst til, for de funktionelle detaljer og top fleksible produkter skaber bevægelsesfrihed og komfort, så både børn, unge og voksne får lyst til at røre sig på alle mulige måder hele året rundt.

Med Reebok får du mere end blot træningstøj. Som med så mange andre sportsmærker er dette populære mærke nemlig også super attraktivt til hverdags- og fritidsbrug. De bløde tekstiler kombineret med perfekte pasformer og cool designs betyder nemlig, at især unge mennesker er vilde med at matche sweatshirts med jeans, træningsbukser og T-shirts med nogle af de fede sneakers samt meget andet. Det er lig med sporty og ungdommelige looks, der med moderne farver og trendy former er sikre hits i tidens urbane styles. Hos Reebok er man især leveringsdygtig indenfor forskellige typer af fitness-discipliner som dans, crossfit, løb, yoga, combat, aerobics samt andre typer af sportsgrene, hvad enten det er af høj eller lav intensitet. Det skyldes netop, at tekstiler og stilarter er skabt til at svede i. Dermed får du nogle items, der kan tåle både varme og kulde. Og du får dem lige her på Zalando.dk