Katalog

1.129 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

REPLAY: rå denim i tidens hotteste tendenser

De er vanedannende på alle måder. REPLAY med deres altid sprøde jeans, som stråler af kvalitet. Siden 1981 har mærket positioneret sig inden for denimverdenen på effektiv vis. Fans fra hele verden bliver tiltrukket af de rustikke looks, som er så meget oppe i tiden – både nu og fremover. Der står italiensk styling på programmet med alle de mange lækre vaske, der findes.

Der er brug for dem til både hverdag og fest. Er par velsiddende jeans, der kan styles til anledningen, eller et par slimfit former sammen med en T-shirt og en blazer til fyrene på natklubben. Tilsvarende tætsiddende looks til kvinderne. Kombineret med en af mærkets toppe og en cardigan – og du kan erobre den jobsamtale, der er i sigte.

REPLAY er nemlig meget mere end de populære cowboybukser. Hos Zalando har du det hele lige ved hånden. Perfekt til uendelige styling-muligheder i kraft af mærkets meget brede sortiment, der også indebærer sko og tilbehør. Naturligvis i samme rå og rebelske stilarter, så dit outfit bliver bundet optimalt sammen.

Italiensk når det er bedst

Appetitlig, smagfuld og pirrende for dine modesanser. REPLAY er din sikre vej på storbyens brostensgader. Indtag gaderne med coolness og den perfekte snert af streetwear. Alle mærkets essentials venter på at blive brugt behørigt. Jeans, hættetrøjer, T-shirts og striktrøjer – mere skal der ikke til for at kunne klare sig casual og sporty gennem året.

Top dine looks med en af mærkets læderjakker for et klassisk bikerlook eller vælg en uldfrakke for at hæve det formelle niveau. Mærkets denimjakker giver dig mulighed for at gå hele vejen i fuld cowboystil, som leder tankerne hen på tidens slidstærke workwear. Mærkets stil er indbegrebet af alt fra festivalgængere og catwalkfashionistaer til hverdagens studiefolk i universitetsparken.

Skinny, slim, straight, comfort eller tapered. Du kender med sikkerhed forskellen. I dag er jeansmode mere avanceret end nogensinde takket være REPLAY, der har været med til at sprede budskabet. Dyk ned i de mange muligheder og lad dine nye jeans tilpasse sig perfekt til din figur. De levende materialer bliver bare smukkere med årene.

Autentisk casual items, du ikke kan modstå

Vildskab og mod. REPLAY går ikke af vejen for nye eventyr. Iklædt mærkets skarpe looks kan du med lethed vise din stilinteresse. Hullede jeans, miniskirt i læder og med nitter eller en taske med kæde og pels. Du vil frem i verden med larm og lir sammen med italiensk råstyrke, der inspirerer andre på din vej. Linjen er lagt til fest og ballade med en udadvendt livsstil, der kræver massevis af looks at skifte imellem.

En forfriskende urban stil krydret med rock’n’roll. Det italienske mærke rammer plet lige ned i storbyens segment med looks til alle dem, der kan lide kant, personlighed og daglige begivenheder. Med en denimkvalitet, der er høj og eksklusiv, kan du på ingen tid forvandle dit look fra en 18-årig til en 30-årig blot ved at skifte sneakers ud med stiletter eller businesssko.

Minimalistisk i grundfarverne og sprudlende i detaljer og prints. REPLAY favner bredt takket være designagenter, der er til stede i alverdens storbyer. Der samles det bedste fra gadeplan, hvorefter det tilsættes mærkets karakteristiske håndværk og individuelle vask.