Sko, tøj og accessories fra Replay

Filter
  • Størrelse
  • Mærke
  • Pris
  • Farve
  • Længde
  • Anledning
  • Kollektion
  • Materiale
  • Livhøjde
728 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 9

Æstetik, brugbarhed og italiensk finesse. Italienske Replay er mest af alt kendt for deres unikke jeans, men deres kollektioner tæller også jakker, T-shirts, accessories og meget, meget mere. De formår at skabe klassisk tøj, der emmer af innovative materialer og detaljer, der samtidig er stilet og moderne. Klik dig igennem det store udvalg, der sikrer dig en stil, som både er gennemført og on-trend.

Replay – altid et hit

Det italienske håndværk flyder gavmildt gennem hele udvalget, der byder dig på alt fra deres ikoniske jeans til lækre sneakers, der kan give dit look den perfekte afslutning. Den perfekte kombination af æstetik og brugbarhed giver alle deres styles en lækker anvendelighed, der gør, at det er svært at lade tingene ligge i skabet længe af gangen. Deres urbane jeans er en favorit i deres katalog. De slidte straight leg jeans passer perfekt i hverdagen med en lækker T-shirt med et grafisk print. Det er et casual look, som du med stilsikkerhed altid kan hoppe i, i den travle hverdag.

Stil til hverdagen

Alle de stilede items ligger og venter på, at du skal finde dine favoritter. De bringer dig et stort udvalg af sneakers og sko, der kan give dine looks den sidste detalje. Hop i et par skinny jeans med en hvid skjorte og afslut looket med et par læder loafers i en lys brun. Det er et look, du nemt kan bære til en dag på arbejde, og med en pullover er du klar til en date eller en dag på studiet. De urbane sneakers er stærkt præsenteret i dette udvalg fra Replay. Det slidte look løber igennem mange af deres styles, der er indbegrebet af en moderne fandenivoldskhed, som dette brand mestrer.

Gå ikke glip af

Mere end bare jeans

Italienske toner og et væld af denim karakteriserer Replay på bedste vis! Replay har fra første færd haft sit fokus på lækre jeans i alle modeller, farver og snit, men med tiden har de også lukket op for andre grene af modeverdenen. Lige siden 1981 har de været en del af modebilledet, og har formået at udvikle sig sammen med alle de modetendenser som har fundet sted siden 80’erne og har rykket fokusset fra udelukkende jeans til en mere bred vifte af fashion items. Fra Replay finder du også jakker, trøjer, sko, tasker, bælter og kjoler. Replays udgangspunkt var de tilbagelænede jeans, med en evig udstråling af casual, og det gennemsyrer også resten af deres kollektioner, som emmer af det tilbagelænede look og looks som passer fint til enhver hverdagssituation. Replay har mange år på bagen når det kommer til jeans, og alle disse lækre modeller er unikke og moderne, og afspejler Replay som virksomhed – unik og erfaren. Lad dig inspirere af alle de lækre styles, som vil få enhver fashionistas hjerte til at smelte.

Replay – innovativt italiensk design

Replay er et godt allround mærke, der både laver tøj og sko til mænd, kvinder og børn – så du kan shoppe til hele familien ét sted. De neddæmpede designs, som passer ind i alle hverdagssituationer præger kollektionerne fra Replay, som alle er funktionelle, men designmæssigt i top. Det er det unikke ved Replay, som formår at kombinere det praktiske med det æstetiske på en helt formidabel måde som kun få andre evner på samme niveau. Mange af de items du ser i udvalget kan gøre det godt som basisvarer i din garderobe. Vælg et af de unikke jeans designs, og du vil have en solid buks, som du kan style op med en lækker skjorte eller gøre klar til hverdagen med en hvid T-shirt. Replay giver dig en bred vifte af kombinationsmuligheder, så du kan blive klar til lige det event du skal til eller den date du har med din sofa. Sæt sammen på kryds og tværs og miks dit nye look fra Replay, du finder det hele og meget mere på Zalando.dk.