Low waist jeans

Populære filtre
251 varer

Low waist jeans fremhæver alt det gode

Nede i 00’erne var low waist jeans det helt hotte i moden. Derfor bliver de også kaldt y2k-jeans. Uanset hvad vi kalder dem, er det et par dejlige bukser.

Som med de fleste jeans kan du få dem i mange forskellige udgaver fra skinny jeans, som er inspirerede af bikerverdenen til de risky knee cut.

Du kan også finde low waist jeans i den klassiske blå farve, og så er der selvfølgelig de helt destroyed modeller med det meget slidte look. Det er dit valg. Hos Zalando finder du mange forskellige modeller og styles.

Find dine lavtaljede jeans hos Zalando

Lavtaljede jeans sidder ikke højere end på din hofte. Dermed er de skabt til at fremhæve din hofte og din talje. De er lavet med et væld af finurlige detaljer og viser også dine ben frem på bedste vis.

Dine lavtaljede jeans kan blive din nye bedste ven. For de er perfekte til en dag på kontoret med en klassisk skjorte til. Skal du hænge ud med dine venner, kan du skabe et urbant look med din yndlings-t-shirt, som vil passe perfekt til i hvid. Dine mange toppe kan også bringes i spil alt efter, hvilket look du vil skabe.

Når det bliver køligere i vejret, kan du mikse og matche din stil med en lun striktrøje. Du kan nemlig bruge dine lavtaljede jeans hele året rundt. Det handler bare om, hvad du sætter dem sammen med og kompletterer dem med.

Vælg dine jeans med klimaet i tankerne

Hos Zalando kan du finde mange low waist jeans, der er skabt med vores verden og bæredygtighed i tankerne. Det betyder, at der i produktionen er tænkt på, hvordan vi sammen kan passe bedst på vores planet.

Det kan for eksempel være ved at genbruge materialer i produktionen, så der ikke skal spildes energi og ressourcer på at skabe et helt nyt par jeans fra bunden. Det kan hjælpe med at mindske for eksempel forbruget af vand og udledningen af co2.

Der kan også være brugt økologiske materialer, og så er der i selve produktionen taget mest muligt hensyn til miljø og omgivelser. Det er vandbesparende, og der kan være helt op til 90% besparelse på anvendelsen af pesticider og genmodifikation i produktionen. For at kalde din produktion økologisk kræver det også, at du som brand tager ansvar for hele forsyningskæden fra første syning, til prislappen bliver sat på.