Satin kjoler

Populære filtre
1.448 varer
alaa.slm
alaa.slm
4 varer

Satin kjoler kan være noget til en helt speciel dag

Satin kjoler har en helt speciel følelse, udseende og udstråling, uanset om det er en let sommerkjole eller en stor, smuk aftenkjole. Stoffet kan være fremstillet af forskellige materialer, som også kan have indflydelse på den enkelte kjoles egnethed til årstiderne og forskellige begivenheder. Fællesnævneren er vævningen og den glatte overflade, som skaber satins helt specielle look og feel.

Satin har sin oprindelse i Kina allerede for 2000 år siden, hvor navnet stammer fra byen Zayton. Man ved at satin allerede dukkede op i det gamle Grækenland. I middelalderen dukkede materialet så op i det øvrige Europa.

I middelalderen var det kun samfundets absoluttet top, der havde råd til at bære satin, og det var i sig selv et tegn på klasse. Senere blev det populært til undertøj, hvilket det stadig er. Brudekjoler og andet bryllupstøj er et andet sted, hvor satin længe har været meget populært. Det var faktisk engelske Dronning Victoria, som har ansvar for den popularitet.

Satin: Det kan så meget mere, hvis vi giver det lov

Men satin er så meget mere, som du kan se i udvalget her. Du kan finde små, søde kjoler til de lune sommeraftener eller ferien, men også nogle af de store rober som stadig giver en fornemmelse af eksklusivitet, en følelse af at være noget helt særligt. Det er nok ikke for ingenting at satinkjoler er et tilbagevendende tema på de røde løbere rundt om i verden.

Lad dit mod og din stil afgøre, hvad som er rigtigt for dig. Er du til dyreprint, eller til noget let og ensfarvet, til noget stort og svulstigt eller let og luftigt, ja så kan vores udvalg af satin kjoler hjælpe dig. Fra en lille, smart sag og til store festkjoler, du og dine begivenheder afgør dit valg. Farvemæssigt spænder udvalget godt og vel over hele regnbuen.

Kombinationsmulighederne er også mange. Tag nu for eksempel en kjole med stropper og uden ærmer, den næsten skriger på at have et sjal eller lignende til lige at supplere med og dermed har du nærmest uendelige muligheder for et unikt udtryk, helt dit eget og helt din stil.

De har holdt i 2000 år allerede

Satin kjoler er heller ikke noget modelune, tænk på hvor længe de har eksisteret allerede og tænk hvordan de kan spille i lyset, som næsten intet andet. Satin er også efterhånden blevet mere og mere bæredygtigt, i lighed med andre stoffer og vævninger kan du for eksempel fremstille det med genanvendte materialer, samt økologisk bomuld. Til et mindre formelt bryllup, kan du også sagtens finde en lækker satinkjole i lige din farve, og stadig kaste lidt ekstra glans over den særlige dag.