Filter1

747 varer

Dette brand emmer at klassisk retro og overfører dette i alt hvad de berører. De tager klassiske modeller frem og gør dem tidløse, så de for altid vil være populære. Reebok Classic forbindes ofte med 80’ernes disko og dansegulv, men også med disciplinen aerobics. Et alsidigt brand, som stadig sidder på toppen af bjerget. Bliv båret trygt gennem dagen i lækre designs.

Reebok Classic – rendyrket retro

Brandet opstod i det britiske, hvilket kan ses på mange af deres designs. Vi elsker items med et internationalt præg, og derfor er brandet også så populært. Brandet har formået at bibeholde det unikke i deres stil. Denne stil kommer også dine fødder til gode, som mange glade fødder verden over er bevis på. Deres designs vidner om retro stilen, som er gjort moderne og tidløs. Hop i et par du synes er fede og style med et par denim bukser. Deres lækre sneakers går perfekt i spænd med jeans. Det afrunder og understreger den retro stil, som præger brandet. Tilføj et armbåndsur for at give looket lidt kant.

Træn med stil

Reebok Classic har et særligt og kendt udvalg af sko, men disse sko er ikke kun til for synets skyld, selvom det selvfølgelig er en stor del af disse items. De er nemlig også velegnet til at dyrke sport i. Mange af modellerne har en høj kant på skoen, hvilket betyder, at du får mere støtte omkring anklen. Det er altså sko som både er ideelle til hverdag og fest, men samtidig har stort potentiale i sportsverdenen. Og hvorfor ikke se fantastisk ud, når du knokler i fitnesscenteret og er rød i hovedet? Gør det med stil og smil.

Gå ikke glip af