Stribet strik

Populære filtre
3.263 varer

Stribet strik til de kolde årstider

Få mønstre er ligeså tidløse som striberne. Dette mønster har i årtier været en fast del af modescenen og hvert år, kommer flere brands og designere med nye og spændende takes på de tidløse striber.

Når du er på jagt efter en lun trøje eller kjole, kan du ikke gå i galt i byen med en stribet strik. Hos Zalando finder du både langærmede strikkjoler og -trøjer, samt cardigans og turtlenecks.

Vi har sammensat et bredt sortiment af stribede striktrøjer, så du kan finde en model og silhuet, der matcher din personlige stil. Hvad end du har en forkærlighed for nordisk minimalisme, elsker italienske farvekombinationer, eller dagligt leger med spændende farvekombinationer, så er der en stribet strik til dig.

Stribede striktrøjer i underskønne materialer

Hos Zalando finder du stribede striktrøjer i et væld af forskellige materialer. Hvis du leder efter en striktrøje til de helt kolde dage, så er et design i merino uld et godt valg. Merinoen er kendt for dens temperaturregulerende egenskaber og så er den ultra blød.

Mangler du den perfekte all-round cardigan eller turtleneck til hverdagsbrug? Så kan du finde en velsiddende stribet strik i bomuld.

Stribede striktrøjer går godt med det meste. Du kan kombinere den med garderobens yndlingsjeans for et klassisk hverdagslook. For et mere legesygt udtryk, kan den sættes sammen med en mønstre sommerkjole eller nederdel.

Striktrøjer til alle årstider

Det danske vejr er omskifteligt og vores mange skønne årstider, kalder alle på en go-to strik i garderoben. Hos Zalando finder du derfor stribede striktrøjer i forskellige tykkelser, længder og modeller, så du kan nyde en striktrøje året rundt.

Hvis du slet ikke kan få nok af den lune strik, finder du hos Zalando også underskønne strikkjoler med striber. Sæt kjolen sammen med et par lange støvler for et tidløst og ungdommeligt look.

Der er striber til alle. Fra de pangfarvede cardigans, til de stilrene turtlenecks og alt derimellem. Find din stribede strik hos Zalando i dag.