Dameure

Populære filtre
3.504 varer

Dameure – et must-have tilbehør

I dag benytter rigtig mange mænd og kvinder mobilen, når de vil vide, hvad klokken er, og armbåndsuret har fået en anden betydning for de fleste. Fra primært at have været en funktionel gadget er dameure i høj grad blevet en del af vores tilbehør og tilføjer en form for statement til dit outfit. Det betyder også, at dagens modeure og dameure ikke kun er beregnet til at kunne fortælle dig, hvad klokken er. Dyk gerne ned i vores alsidige samling hos Zalando af ure med forskellige funktioner og i mange fede designs. Her finder du alt fra klassiske, analoge ure og digitalure til kronografure og smartwatches. Altså lidt for enhver smag fra mange forskellige brands, i forskellige prisklasser, og i et utal af farver.

Ure til damer med god stil

Selv om ure til damer stadig er udstyret med mange praktikaliteter, er ure til damer i høj grad også noget, mange kvinder bruger i stil med smykker. Selv om det er rart med et ur, der kan vise dig klokken, fungere som stopur eller bruges under vand, er det for mange urets æstetiske udtryk, der er væsentligt. Et smukt ur kan nemlig give dit outfit et personligt udtryk. For eksempel kan et smukt smykkeur med detaljer som flotte sten eller en lænke i stedet for en rem tilføje et strejf af elegance og nærmest minde om et smukt armbånd. Hos Zalando finder du for eksempel flere smukke ure til damer lavet i sølv, guld og kobberlook. Er du mere til chunky og trendy, så er et pangfarvet digitalur eller et superfedt smartwatch nok snarere noget for dig. Tjek vores samling af dameure og find det, der matcher din personlighed bedst.

Smartwatches, sportsure og tilbehør

Nu er et godt dameur jo først og fremmest funktionelt, og du finder heldigvis også lækre ure, som ikke kun er til pynt. Nyest i klassen er de populære smartwatches, som fås i mange farver og kan mange ting. Uret er i virkeligheden en minicomputer, som kan forbindes med din mobil. Det betyder blandt andet, at du både kan tælle skridt, se beskeder, høre musik og meget andet med et smartwatch. Du finder også deciderede sportsure, som har indbygget GPS og kan tracke flere former for sport og motion. Hos Zalando finder du herudover en række tilbehør til ure. Blandet andet forskellige urremme, lige som du finder sjove charms, du kan pynte dit ur med.