Dameure

2.162 varer

Et ur siger mere end 1.000 ord! Dermed er der grund til at udvælge dine nye dameure med omtanke, for her får du en accessory som kan en hel masse. Udover det funktionelle aspekt så er ure også modetilbehør, der bringer et stykke af din personlige stil frem til skue for dig selv og andre.

Dameure – din guideline og udsmykning på samme tid!

Tiden dikterer hver eneste dag på året, så dagen får struktur, og aftaler kan overholdes. Derfor kommer udvalget med dameure også til sin ret, for ingen ønsker at komme for sent på arbejde, til en jobsamtale, når ungerne skal hentes i børnehaven eller alt mulig andet, som hører med til livets gang. At man så kan vælge et personligt design, som også er pænt at kigge på, når man nu alligevel slår øjnene ned på ur-viserne, ja, det er blot en ekstra bonus. Så følg med tiden og hav en fornemmelse for dagens gøremål med et ur om håndleddet!

Klokken slår, tiden går – et nyt ur er sagen

Et ur er en markant accessory, som for alvor kan bruges aktivt i stylingsprocessen. Dage med T-shirts eller kjoler er perfekte til at flashe ens personlige præferencer af dameure, hvor uret er til fri skue. På koldere dage, hvor man går med lange ærmer, kan man med fordel smøge ærmestykket ved håndleddet op, så ens personlige ur stadig kommer til sin ret. Så er det blot at vælge, om det skal være med læderrem, metalrem eller gummirem. Derudover er hvert et ur unikt i farver, hvor detaljerigdommen er stor i form af visernes former, udsmykninger og urets øvrige materialekombinationer.

Kombinér med