Katalog

Populære filtre
727 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Intet outfit er fuldendt uden de rette sko. Italienske Kappa tager hver gang verden med storm med godt design og eminent komfort. Brandet er altid nyskabende, når det kommer til mode og derfor finder du et skønt udvalg af trendy sko til hele familien. Udover sko finder du smarte træningssæt til fritidsbrug. De populære items er altid udstyret med brandets velkendte logo, så du kan signalere kvalitetsfuld stil.

Tag Kappa med på ferien

Brandet er med tiden brudt ud af sin skal som sportsbrand. Brandet er stadig primært kendetegnet ved sit sportstøj, men med athleisure-stilens tiltag og brandets fede designs, kan deres items også bruges til hverdag. Brug en af de fede skomodeller til en af sommerens store hits, retrokjolen, som har en flagrende og elegant udstråling med smukke silhuetter. Suppler gerne med masser af sommerens fede accessories såsom solskinsgule detaljer, en enorm solhat og en god drink i hånden. På ferien er de funktionelle sko helt ideelle, fordi du kan have dem på hele dagen uden at få ondt i fødderne. På shopping og på turene ud til de særlige attraktioner bliver der hurtigt lagt mange kilometer bag og det kan mærkes.

Når stil og sport går hånd i hånd

Med Kappa får du altså kvalitet, der kan mærkes. Brandets indgående kendskab til fleksibilitet og holdbarhed gør dem til en af de foretrukne brands blandt verdens sportsudøvere. Brandet henter deres inspiration fra sportsverden og gør derfor deres items til ideelle kandidater indenfor den tiltagende athleisure-trend, hvor der tages en sporty tilgang til moden. Brandet har en afslappet tilgang til deres designs, men skejer gerne ud, og giver den gas med eksklusive farver og designs. Det velkendte mærke findes hos de fleste forhandlere og er derfor et ægte go-to brand for dets tilgængelighed og tidløse designs. Med Kappa får du den kompromisløse stil hvor funktionalitet og pasform kombineres på bedste vis.

Gå ikke glip af