Kjoler

Populære filtre
232 varer

Feminine ICHI kjoler til den moderne kvinde

Mode er omskiftelig og det er din stil sikkert også. Hvis du elsker både at klæde dig efter tidens trends, humør og begivenhed, så er ICHI kjoler dit klædeskabs bedste kompagnon.

ICHI kjoler er designet til den moderne kvinde, der ikke vil binde sig til ét bestemt udtryk eller stil. De er til dig, som vil have tøj, der kan følge med i en omskiftelig hverdag. Hos Zalando har vi samlet et godt udvalg af ICHI’s mest populære modeller, så du kan dykke ned i en verden af muligheder.

Deres kjoler kommer i masser af spændende farvekombinationer og mønstre. Fælles for dem er dog det moderne og enkle look, kombineret med både de rå og de feminine detaljer.

Giv looket balance med kjoler fra ICHI

Nøglen til et afbalanceret outfit, ligger i kombinationerne. Hvis du går all-in på ICHI kjoler i skarpe mønstre, kan du kombinere dem med sko i mere afdæmpede farver og enkle smykker.

Modsat, kan du med de enkle, ensfarvede kjoler fra ICHI skabe det perfekte canvas og lege med dine mest iøjnefaldende pumps og stiletter. Hos Zalando har du mulighed for at finde din næste go-to kjole online. Vores brede udvalg af kjoler fra ICHI har noget til både fritid, arbejde og fest.

Hos Zalando mener vi ikke, at hverdagskjolen behøver være hverken simpel eller kedelig. Især dage med gråvejr kan trænge til en kjole, der bringer noget solskin ind i hverdagen. Udtryk dig med flotte hverdagskjoler, der helt sikkert vil matche både dine rutiner, behov og stil.

Festlige sommerkjoler der skiller sig ud fra mængden

Hos Zalando elsker vi tilgængelig mode, der både er komfortabel, veldesignet og til en skarp pris. Alle tre får du med ICHI. Sommeren er kjole-sæson, så her kan du virkeligt give den hele armen.

Hvis du elsker at bruge dine sommerdage på stranden, vil du med sikkerhed elske kaftan-modellerne. De er designede i løse materialer og prydet med stærke farver, hvilket virkeligt sætter gang i sommerfornemmelsen.

Bliv midtpunkt på sommerfesternes dansegulve med deres funklede festkjoler. Midi-designs med tynde stropper kan styles på mange forskellige måder, så du kan matche eventuelle dress codes eller bare dit humør. Gør dig klar til fest ved at matche din ICHI kjole med dine favorit smykker.

Sommerlooket styles nemt med et par stropsandaler eller et par farverige pumps. Kombinér dem med en let sommerfrakke eller en cardigan, for at være klar til at holde på varmen, når solen går ned.