Katalog

529 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Her får du en yderst lækkert garderobe til den modebevidste herre. Lindbergh er indbegrebet af god stil til gentlemanden, der både klæder sig på for sin egen og andres skyld. Brandet byder på sæsonprægede items såvel som beklædning, der står knivskarpt året rundt. Brandet kreerer beklædning til løsningsorienterede mænd, der leder efter noget, der passer ind i deres liv.

Til den moderne mand med hang til cool tendenser

Bliv klar til sommer såvel som vinter med den fantastiske Lindbergh-stil. Brandet bestræber sig på, at give manden en god blanding mellem design, kvalitet og pris, som enhver personlighed kan finde noget i. Hop i en af brandets lækre skjorter inden du inviterer din bedre halvdel på en spontan hverdagsdate. Din udkårne kan umuligt sige nej, hvis du topper med et lækkert slips eller en fin butterfly i halsen. Brandet byder på lækre accessories, som topper looket og giver det et touch af perfektion. De unikke items sørger for, at du ikke finder et brand, der matcher den samme unikke stil.

Få et cool look med Lindbergh

Få styr på tendenserne med blot et kig i det skønne udvalg af skjorter, veste og afslappede T-shirts. Sammensæt et cool look med en hvid skjorte og sorte jakkesætsbukser for et look med en stærk kontrast. Suppler med et matchende bælte og sko for en klassisk udstråling, der holder til enhver tid. Bemærk desuden hvordan brandet har lagt kræfter i hver eneste detalje. Det er den unikke sans for detaljer, der skaber det perfektionistiske udtryk, som kollektionerne emmer af, uanset om du vælger en T-shirt eller et jakkesæt. Kom godt fra start med lækre items i garderoben fra et brand med tendenserne i orden.

Gå ikke glip af