Jakker

Vinterjakker til herrer

 • Størrelse
 • Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Længde
 • Ærmelængde
 • Flere størrelser
 • Mønster
 • Kollektion
 • Kraveform
 • Materiale
 • For
  218 varer
  |Sorter efter:
  Side 1 af 3
  Med de nyeste vinterjakker til herrer behøver du hverken at gå på kompromis med komfort eller stil for at holde varmen. Sporty, klassisk eller statement – fuldend dit personlige udtryk med den helt rigtige jakke.

  Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

  Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

  Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

  Vinterjakker til mænd – lad bare kulden komme an!

  Uhm, vinteren er på vej, og så skal der rigtig hygges indendørs med stearinlys og snolder foran tv’et. Men hyggen kan sagtens fortsætte udendørs, når blot du sørger for at iklæde dig en af disse varme vinterjakker til herrer. De klæder dig nemlig på selv i frost og kulde, så du kan tage med familien på julemarked eller bygge en snemand, hvis man skulle være så heldig, at der falder noget hvidt ned fra oven. Jakkerne er naturligvis også fremstillet til alle mulige andre aktiviteter i det fri, så du kan opholde dig i kulden i mange timer, uden at føle dig generet af den. Der er nemlig ikke noget værre end at komme forfrossen hjem og samtidig forhøje risikoen for at blive syg. Med udvalget af vinterjakker til herrer kan vinteren pludselig blive en af dine yndlingsårstider, for det er nu engang påklædningen, der sørger for, at du har det godt udendørs. Det lyder som en kliche, men dette udvalg beviser endnu engang, at det er sandt.

  Klæd dig moderigtigt på hele vinteren

  Der er masser af fordele ved at vælge noget overtøj her fra vores online-udvalg. De mange forskellige mærker sørger nemlig for et varieret udbud af forskellige designs, så du kan vælge præcis den model, der matcher med din stil. Hvilke materialer foretrækker du? Hvad er dit budget? Har du brug for en kort eller lang model? Eller for begge dele? Spørgsmålene er mange, men de er nemme at besvare, når du har kollektionerne af vinterjakker til herrer serveret foran dig. Den ene model efter den anden springer nemlig i øjnene, og den springer også på kroppen, når du først har fået den hjem i entreen og klar til brug. Rækken af vinterjakker til herrer varmer og beskytter dig gennem alle de kolde måneder, så sørg for at have disse specialdesigns klar i garderoben, når kulden sætter ind.

  Få varmen og hold på stilen med en af de smarte vinterjakker til herrer. En varm jakke er vigtig, når den kolde vinter presser på. Sørg for, at du kan holde varmen med en vinterjakke, der er moderigtig og passer til din personlige stil.

  De varme jakker gør det nemmere at komme ud af døren, når graderne falder og falder. Der findes et hav af modeller og looks, der alle er unikke. Få opfyldt netop dine behov med jakker med dunfyld, der er åndbare og sikrer, at varmen bliver i din krop.

  Vinterjakker til herrer – varm stil til kolde dage

  De helt korte dunjakker med pelskrave giver dig et sporty look, og er samtidig nem at matche med din garderobe. Det er en klassisk jakke, der med sit oppustede look har en helt unik aura over sig. Match den med læderstøvler, der kan fuldende det klassiske outfit.

  De forede parkajakker er en favorit. De er smarte, moderigtige og har en ungdommelighed over sig. I kombination med et par sneakers og en lun beanie vil du have et urbant look, der samtidig giver dig masser af varme. Top looket af med et halstørklæde, der kan skærme dig mod de kolde vinde.

  Farvepaletten i udvalget følger tidens trends og tendenser med de varme og mørke toner som navy og bordeaux. Frisk stilen op med friske og lyse halstørklæder og huer, der kan sætte prikken over i’et i dit vinterlook.

  Lad din garderobe følge modens strømninger med en ny vinterjakke, der kan være din faste følgesvend vinteren igennem. Udforsk udvalget på Zalando.dk, der altid har de nyeste styles og looks liggende klar til dig.

  Andre relaterede varer