Vinterjakker til herrer

Populære filtre
2.373 varer
expl0ited
expl0ited
expl0ited·

Varme og moderne vinterjakker til herrer

Når vinteren er på vej, betyder det indendørs hygge med god mad, venner og stearinlys. Men det betyder også, at det er tid til en vinterjakke, så du kan holde på hyggen og varmen, når du træder ud af døren. Hos Zalando har vi samlet et stort udvalg af vinterjakker og -frakker til herrer, der sikrer, at du kan holde dig lun og komfortabel, selv når vinterens kulde trænger sig på.

Vores vinterjakker til mænd tilbydes i en bred vifte af farver, pasforme, stilarter og designs. Du finder jakker og frakker, der er designet til et væld af aktiviteter, så du komfortabelt kan være udendørs i mange timer. Hvis du endnu ikke er klar til den helt store vinterjakke, finder du også lettere versioner, der nemt fungerer som overgangsjakke. Træk den udover en lun trøje for ekstra varme. Du kan kombinere den med et let halstærklæde, handsker og en matchende beanie og fremvise et lunt og mere efterårs-inspireret look.

Denne vinter skal det nemlig være slut med at komme kold og forfrossen hjem. Lad vinteren blive din nye yndlingsårstid med en ny vinterjakke fra vores store udvalg.

Udtryk din personlige vinter-stil i vinterjakker til mænd

Hvis du elsker det sporty look og slet ikke kan få nok street style i din garderobe, kan du forlænge din dedikation til sporten med en kort eller langd dunjakke. Denne klassiske vinterjakke matches nemt med hverdagens jeans og stilrene vinterstøvler. Vælg versioner med pelskrave for lidt ekstra varme omkring halsen.

En af vinteren mest populære designs er den klassiske parka. Vi har samlet flere forskellige takes på denne velkendte jakke. Kombiner den med sneakers og en smart hue, når du ønsker et ungdommeligt og friskt look. Match jakken med et halstørklæde eller en højhalset trøje, så du får totalt varme omkring hals og bryst. Ikke to personer er ens. Derfor finder du et alsidigt udvalg af vinterjakker, der kan matche enhver stil og smag.

Zalandos udvalg af vinterjakker til herrer byder på masser af farver og smart grafik. Vores vinterjakker følger altid med tidens trends og nyeste tendenser, men byder også på tidløse klassikere i blå, sorte, grå og bordeaux nuancer. Vi brænder for mode og er altid på jagt efter nye designs at præsentere dig for.

Sådan vælger du den perfekte vinterjakke

Hvis du er i tvivl om, hvilken en af vores mange vinterjakker til mænd der passer til dig, så er der et par spørgsmål, du kan stille dig selv: . Hvilke materialer foretrækker du? Skal jakken være lang eller kort? Vil du have flere at vælge imellem eller én, der bare passer til det hele?

Den klassiske dunjakke er lavet med isolerende lommer, og giver dig et bredere og mere sporty look. Hvis du har forelsket dig i den tidløse gentleman-stil, så har vi lune trenchcoats i varme materialer som uld. Match dem med et par polerede støvler og bukser med tæt pasform, når du går efter en, for en luksuriøs og ubesværet stil.

Skal vinteren byde på endnu mere udendørssport? Hos Zalando finder du jakker fra velkendte sportsdesignere. Jakkerne er designet til bevægelse og kommerfås med vind - og vandafvisende overlag, samt åndbare detaljer, så kroppen holdes tør og komfortabel –. selv under bevægelse.