Vinterjakker til herrer

Populære filtre
1.793 varer

Hold på stil og varme i vinterjakker til herrer

Når kulden bider, og dagene bliver mørkere, er der faktisk meget, du kan glæde dig til. Det betyder nemlig, at du kan svøbe dig i en veldesignet vinterjakke, som matcher din personlige stil.

Er du på jagt efter en varm dunjakke? Måske en slidstærk funktionsjakke, en klassisk herrefrakke eller noget helt fjerde? Så har vi en model til dig.

Hos Zalando har vi samlet et udvalg af de bedste vinterjakker fra førende mærker, der kombinerer kvalitet, stil og komfort. Uanset om du foretrækker det klassiske look eller er på udkig efter noget mere moderne, er der en vinterjakke til enhver mand og enhver stil.

Sæt prikken over i’et med en moderne vinterjakke til herrer

Når det kommer til valg af den perfekte vinterjakke til herrer, er det smart at se dig om efter forskellige typer, så du kan finde det bedste match til din stil og dit vinter-behov. Her skal du overveje materialer, farver og længde.

Skab et afslappet og stilfuldt udseende med en casual vinterjakke perfekt til en tur i byen eller en afslappet dag på kontoret. Gå gerne efter en jakke med hætte og krave, da dette både giver ekstra beskyttelse mod kulden og også giver jakken en spændende silhuet.

Er du mere til det varme og sporty? Hos Zalando finder du dunjakker i flere forskellige længder fra velkendte sports- og outdoorbrands. En vinterjakke til sportsaktiviteter skal være varm, åndbar og bevægelig, så du kan få forbedret komfort under træning eller udendørs aktiviteter.

Shop herrejakker, der transcenderer tidens trends

Vælg en jakke i neutrale farver, som kan matches med forskellige outfits og accessories for et cool og afslappet look. Hvis du elsker moderne silhuetter og sjove design-detaljer, kan du vælge en vinterjakke til herrer med asymmetriske lukninger og color block-detaljer.

For klassisk gentleman-style er herre-vinterjakker i uld et skarpt valg. De lange modeller sørger for varmen fra knæ til hals. Gå gerne efter et design med et tæt og skræddersyet fit for at give hverdagslooket et ekstra pift af elegance.

Den lune uld sørger for, at varmen ikke forlader kroppen, og den lader samtidigt huden ånde. Dette naturlige materiale holder længe, så du kan elske din jakke mange sæsoner frem.

Sådan styler du din vinterjakke til herrer

Vinteren er på vej, og det er tid til at opdatere din garderobe med den perfekte vinterjakke. Hos Zalando finder du et væld af forskellige designs samt et bredt udvalg af lune accessories, så du kan sammensætte det perfekte outfit til de helt kolde måneder.

For et ungdommeligt og moderne look kan du kombinere din vinterjakke med et par trendy sneakers. Sneakers er ikke kun behagelige, for de kan også tilføje et afslappet touch til dit outfit.

Dette look er perfekt til dage uden sne, men hvor temperaturerne stadig er lave. Vælg et par sneakers i en kontrastfarve for at skabe et interessant visuelt element eller gå efter farver i samme nuancer for et gennemført look.