Vinterjakker til herrer

Populære filtre
1.429 varer

Få varmen og hold på stilen med en af de smarte vinterjakker til herrer. En varm jakke er vigtig, når den kolde vinter presser på. Sørg for, at du kan holde varmen med en vinterjakke, der er moderigtig og passer til din personlige stil.

De varme jakker gør det nemmere at komme ud af døren, når graderne falder og falder. Der findes et hav af modeller og looks, der alle er unikke. Få opfyldt netop dine behov med jakker med dunfyld, der er åndbare og sikrer, at varmen bliver i din krop.

Vinterjakker til herrer – varm stil til kolde dage

De helt korte dunjakker med pelskrave giver dig et sporty look, og er samtidig nem at matche med din garderobe. Det er en klassisk jakke, der med sit oppustede look har en helt unik aura over sig. Match den med læderstøvler, der kan fuldende det klassiske outfit.

De forede parkajakker er en favorit. De er smarte, moderigtige og har en ungdommelighed over sig. I kombination med et par sneakers og en lun beanie vil du have et urbant look, der samtidig giver dig masser af varme. Top looket af med et halstørklæde, der kan skærme dig mod de kolde vinde.

Farvepaletten i udvalget følger tidens trends og tendenser med de varme og mørke toner som navy og bordeaux. Frisk stilen op med friske og lyse halstørklæder og huer, der kan sætte prikken over i’et i dit vinterlook.

Lad din garderobe følge modens strømninger med en ny vinterjakke, der kan være din faste følgesvend vinteren igennem. Udforsk udvalget på Zalando.dk, der altid har de nyeste styles og looks liggende klar til dig.

Andre relaterede varer

Varme og moderne vinterjakker til herrer

Når vinteren er på vej, betyder det indendørs hygge med god mad, venner og stearinlys. Men det betyder også, at det er tid til en vinterjakke, så du kan holde på hyggen og varmen, når du træder ud af døren. Hos Zalando har vi samlet et stort udvalg af vinterjakker og -frakker til herrer, der sikrer, at du kan holde dig lun og komfortabel, selv når vinterens kulde trænger sig på.

Vores vinterjakker til mænd tilbydes i en bred vifte af farver, pasforme, stilarter og designs. Du finder jakker og frakker, der er designet til et væld af aktiviteter, så du komfortabelt kan være udendørs i mange timer. Hvis du endnu ikke er klar til den helt store vinterjakke, finder du også lettere versioner, der nemt fungerer som overgangsjakke. Træk den udover en lun trøje for ekstra varme. Du kan kombinere den med et let halstærklæde, handsker og en matchende beanie og fremvise et lunt og mere efterårs-inspireret look.

Denne vinter skal det nemlig være slut med at komme kold og forfrossen hjem. Lad vinteren blive din nye yndlingsårstid med en ny vinterjakke fra vores store udvalg.

Udtryk din personlige vinter-stil i vinterjakker til mænd

Hvis du elsker det sporty look og slet ikke kan få nok street style i din garderobe, kan du forlænge din dedikation til sporten med en kort eller langd dunjakke. Denne klassiske vinterjakke matches nemt med hverdagens jeans og stilrene vinterstøvler. Vælg versioner med pelskrave for lidt ekstra varme omkring halsen.

En af vinteren mest populære designs er den klassiske parka. Vi har samlet flere forskellige takes på denne velkendte jakke. Kombiner den med sneakers og en smart hue, når du ønsker et ungdommeligt og friskt look. Match jakken med et halstørklæde eller en højhalset trøje, så du får totalt varme omkring hals og bryst. Ikke to personer er ens. Derfor finder du et alsidigt udvalg af vinterjakker, der kan matche enhver stil og smag.

Zalandos udvalg af vinterjakker til herrer byder på masser af farver og smart grafik. Vores vinterjakker følger altid med tidens trends og nyeste tendenser, men byder også på tidløse klassikere i blå, sorte, grå og bordeaux nuancer. Vi brænder for mode og er altid på jagt efter nye designs at præsentere dig for.

Sådan vælger du den perfekte vinterjakke

Hvis du er i tvivl om, hvilken en af vores mange vinterjakker til mænd der passer til dig, så er der et par spørgsmål, du kan stille dig selv: . Hvilke materialer foretrækker du? Skal jakken være lang eller kort? Vil du have flere at vælge imellem eller én, der bare passer til det hele?

Den klassiske dunjakke er lavet med isolerende lommer, og giver dig et bredere og mere sporty look. Hvis du har forelsket dig i den tidløse gentleman-stil, så har vi lune trenchcoats i varme materialer som uld. Match dem med et par polerede støvler og bukser med tæt pasform, når du går efter en, for en luksuriøs og ubesværet stil.

Skal vinteren byde på endnu mere udendørssport? Hos Zalando finder du jakker fra velkendte sportsdesignere. Jakkerne er designet til bevægelse og kommerfås med vind - og vandafvisende overlag, samt åndbare detaljer, så kroppen holdes tør og komfortabel –. selv under bevægelse.