Filter1

814 varer

Den velkendte gule falk fra Lyle & Scott står for klasse og god stil. Hvis det er egenskaber du kan lægge genkendende til, så har du med stor sandsynlighed en polo eller to hjemme på bøjlerne. Du ved sikkert også hvordan brandet har klædt gentlemen over hele verden på siden 1874 uden at gå på kompromis med noget som helst.

Falken følger moden

På trods af at Lyle & Scott har formået at bevare den gyldne falk, formår de at gentolke deres tidløse produkter, så de er tilpasset moden. Det er din garanti for altid at se stilrigtig ud. Uanset hvad, går du aldrig galt i byen med en af brandets klassiske poloer, som passer til enhver mand, som ønsker at se toptrimmet ud. Deres T-shirts og skjorter er perfekte til hverdagen på jobbet. I de kolde perioder er en lækker strik den perfekte tilføjelse til din garderobe. Du kan fuldende dit look, hvor end du går, med jakke, hue og handsker i samme gode, autentiske stil. Med den gule falk på brystet kan du være helt sikker på at bærer kvalitet og god stil.

Lyle & Scott er mandens bedste ven

Med items fra brandet i garderoben er du sikker på at have noget stilfuldt at tage på, når du skal ud af døren. Sortimentet byder på beklædningsdele til ethvert behov. Kombiner en hvid skjorte med en grå pullover ovenover og du har det ultimative gentleman-look. Skal du afsted i en fart kan du trække i en af brandets lækre veste eller jakke med en blød sweatshirt under for at holde varmen. Hvis du er den aktive type, skal du vide, at brandet naturligvis også lægger inde med lækkert træningstøj til løbeturen eller en tur i fitnesscenteret. Uanset hvor du befinder dig er Lyle & Scott et topsikkert valg.

Kombinér med