Habitjakker til herrer

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
270 varer

Der kan hurtig opstå forvirring om, hvor afgrænsningen mellem forskellige typer af finere overtøj går. I gamle dage var det meget tydeligt, for her blev jakkesæt og habitsæt tydeligt opdelt i to forskellige kategorier, men alsidigheden indenfor moderne herremode er i dag meget større. Det betyder også, at de forskellige typer af jakker kan kombineres med forskellige bukser, skjorter og accessories.

Habitjakker har i klassisk forstand oftest været brugt med hele pivtøjet af både pressefoldede stofbukser, skjorter, vest og slips. I dag kan de bæres præcis som du ønsker, for de mange forskellige herretøjsmærker har hver deres bud på en moderne habitjakke, så du kan style dit eget personlige look med din favoritmodel.

Habitjakker – en jakke med attitude

Det er en overtøjskategori, der sætter gang i den helt store udstråling. Enhver kvinde vil altid råde sin kæreste eller mand til at gå i habitjakke, for den får de mest maskuline træk frem både hos unge og ældre fyre. Det er det optimale stylings-overtøj, som både udstråler klasse, stil og maskulinitet.

Man kan proppe enhver type mand i en af disse lækre habitjakker, og han vil stråle af karisma og selvtillid. Jakkens former er bare et plus for alle mænd, da de fremhæver konturen og løfter dit mandlige ego frem på en lækker måde. Det er lige fra skulderpolstring til kravernes former, knapperne, materialerne – ja, det hele er bonuspoint.

Grundlæggende er alle designere og tøjmærker enige om ikke at lave for meget om på denne klassiske herrejakke. Den har nemlig en historie på langt over 100 år, som alle forsøger at værne om. Derfor er du altid sikret en formel og tidløs jakke, når du investerer i udvalget med habitjakker. Det er jakker, der er lig med mand, magt og mode med tre store ’M’er’.

Der er nok at tage stilling til, når man skal vælge ny habitjakke. Specielt hvis den skal indgå i et komplet sæt med bukser, skjorter, slips, sko, bælte og strømper. I udvalget her på Zalando finder du både topformelle designs til de helt særlige lejligheder, men også sporty modeller, der kan bæres udenover en T-shirt og et par jeans eller chinos.