Katalog

Populære filtre
185 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Hvem havde troet, at regntøj skulle blive moderigtig? Ja, hvorfor ikke, for alle stilretninger og genrer kan naturligvis angribes fra en ny vinkel. Det har danske Rains bevist, da de om nogen mestrer at integrere mode med funktionalitet – toppet med et klassisk skandinavisk formsprog, som for længst er nået ud over de danske grænser.

Rains – regnvejr er også modevejr!

Øv, endnu en regnbyge. Hvad skal jeg nu tage på? Dette spørgsmål var ofte stillet, før Rains så dagens lys. I dag skal man ikke bekymre sig om at ligne en outdoor-entusiast, når man opholder sig udendørs i våde elementer. Dette danske designermærke skaber nemlig moderigtige kollektioner, som er populære grundet flere ting. Kvaliteten, håndværket og den nordiske designstil er de tre hovedingredienser, så du med glæde og komfort kan begive dig afsted på festival, gebærde dig rundt i storbyen fra A til B på cykel, eller i det hele taget komme tør hjem med stil.

Enkelhed kan være noget så attraktiv

Designerne fra Rains tager den rent hjem. Det er nemlig i formsproget, at mærket har skabt en helt uundværlig signatur. Klassiske snit og skarpe silhuetter i uniformlignende konturer er kodekset for alle kollektionerne. Her får regntøj en hel ny dimension i form af frakker, hatte, parkaer og tasker i urbane looks. Dermed er der garanti for at holde sig tør og mode på samme tid. Lige hvad man har brug for på en regnvejrsdag. Kollektionerne er naturligvis brugbare hele året, for i Danmark kan der vente endnu en byge lige rundt om hjørnet. Så vælg dine favoritfarve og lad det Rains hele dagen!

Inspiration