Skjorter til herrer

Populære filtre
10.198 varer

Skjorter til alle ugens dage

Skjorter er noget af det mest alsidige, som man har i klædeskabet, og det er ikke uden grund. Det er nemlig umuligt at gå galt i byen med en flot herreskjorte, da den kan bruges til enhver anledning hele året rundt. Det er også gældende for de mange forskellige stilarter, som du kan vælge iblandt hos Zalando.

Vi fører et bredt udvalg af flotte skjorter, som går godt til både hverdag og business. I vores sortiment kan du finde alt lige fra de enkle hvide og sorte skjorter samt enhver farve derimellem. Der er derfor uden tvivl en, som passer til dig, hvad end du skal på ferie eller på kontoret.

Skjorter til mænd - noget for enhver smag

Hos Zalando kan du altid være sikker på, at vi har den rette herreskjorte til dig. Det er lige meget om din personlige stil er minimalistisk eller mere street. I vores store udvalg af skjorter til mænd kan du nemlig vælge imellem et hav af forskellige snit, mønstre og ærmelængder. Det betyder, at du ikke behøver at bruge hele dagen på at lede, men hurtigt kan finde den helt rigtige skjorte, som opfylder lige netop dine behov.

Det samme er sandt, hvis du mangler noget til en specifik anledning, da vi hos Zalando har sørget for, at der er herreskjorter, som passer til både bryllupper og forretningsmøder eller blot afslappende dage i haven.

En praktisk og stilig klassiker

Det føles altid velkendt og rart at iklæde sig ens yndlingsskjorte, og det er ikke kun takket være skjortens behagelige pasform. Det skyldes naturligvis også stoffet, som den er lavet. I udvalget af herreskjorter er det ikke kun udseendet, der varierer, men også materialerne.

Der er den velkendte skovmandsskjorte i uld samt skjorter i grafisk print, som fås i alt lige fra silke til blød bomuld. Du kan med andre ord bruge dem til både jakkesættet og badeshortsene. Det eneste, du skal gøre, er at vælge din favorit.

  • Sort skjorte og hvide bukser eller marineblå skjorte og khakibukser: fint valg til bryllup og fest.
  • Hvid skjorte kombineret med mørkegrå, blå eller beige bukser: godt valg som en lidt mere formel arbejdsuniform til fx advokatarbejde.
  • Lyseblå skjorte og mørkegrå bukser: Den lyseblå skjorte er blevet en form for uniform, især blandt forretningsmænd som ønsker et mindre formelt valg end den hvide skjorte.

Dette er måske noget for dig

Forskelligheden ligge i detaljen

En garderobe uden én eller flere skjorter? Det ses yderst sjælden, for enhver type mand har brug for at klæde sig formelt på ind imellem eller endda hver dag! Er du udelukkende til den casual side, så vælg blot en af de sporty designs med button-down-flipper. Denne specifikke type af overdel til mænd er det perfekte valg, når man ønsker at fremstå maskulin og velklædt. Gennem årtier har man brugt skjorter inden for brancher med kundekontakt, hvad enten det er i butikssalg, bankverdenen, advokatbranchen eller alle mulige andre fag. I dag kan man bære skjorte til hvad som helst, for kollektionerne med skjorter til herrer er garant for mange stilarter. Hver en skjorte har det formelle udtryk tilfælles, men derudover ligger forskelligheden i detaljerne. Det gør også en kæmpe forskel rent stilmæssigt og udtryksmæssigt, om man folder skjorten ned i bukserne eller lader den hænge udenover. Begge dele har naturligvis deres individuelle styrker.

Herreskjorter lige hjem i dit klædeskab

Man tænker straks jakkesæt og lignende outfits, når man hører om skjorter. Men sandheden er, at der tilbydes både fritidsskjorter og business-skjorter. De førstnævnte er en anelse mere afslappede og sporty – især til hverdagsbrug, og sammen med jeans er de helt perfekte. Business-skjorter er naturligvis velegnede til de mere formelle looks, hvad enten det er kjole og hvidt eller habitsæt til store begivenheder, som bryllupper og lignende. Andre ting, der gør hver en skjorte unik, er materialevalget, kraveformerne og knapperne. En klassisk hvid samt en tidløs, lyseblå skorte hører altid til i garderoben. Glem heller ikke en sort, og derudover er der mange designs med prints, i denim, med kulør og meget andet, så der er skjorter for enhver smag.