Filter

Skjorter til herrer

6,738 varer

De fleste mænd prøver sig frem, når det kommer til at sammensætte et godt look med skjorte og bukser. Det er ikke altid lige nemt, da der findes herreskjorter i et hav af kontraster, materialer og farvekombinationer. Den rette sammensætning vil sørge for, at du kan få selvtilliden helt i top til både arbejde og fest.

De rette herreskjorter får dig til at stå ud i mængden

Halvfemsermode er tilbage i gadebilledet. Det betyder, at mange mænd knapper cowboyskjorterne på ny. Men du kan også lade skjorten hænge og i stedet vælge at bære en hvid T-shirt indenunder denimskjorten og kombinere den med et par hvide sneakers til et cool, casual look. Et andet kækt look er den pink skjorte, som er kendt som det selvsikre valg. Det kan især anbefales at kombinere en lyserøde skjorte med marineblå eller lysegrå blazere eller jakkesæt. I dette tilfælde ville et blåt slips være prikken over i’et.

Sådan planlægger du et godt arbejdsoutfit

Hvis du skal til at vælge en arbejdsskjorte, så vil lyseblå herreskjorter til danske mænd nærmest altid være et sikkert valg. De fleste danske mænd (og kvinder) ejer mindst en lyseblå skjorte, hvilket ikke er en overraskelse, da farven udstråler loyalitet, intelligens og optimisme. Derfor kan det være, at du skal have fat i en ny lyseblå skjorte til garderoben. Men det kan også være, at du er på jagt efter andre farver. I sidste ende handler valget mest om at kombinere dit outfit på bedste vis i henhold til den aktivitet, som du er på vej imod.

  • Sort skjorte og hvide bukser eller marineblå skjorte og khakibukser: fint valg til bryllup og fest.
  • Hvid skjorte kombineret med mørkegrå, blå eller beige bukser: godt valg som en lidt mere formel arbejdsuniform til fx advokatarbejde.
  • Lyseblå skjorte og mørkegrå bukser: Den lyseblå skjorte er blevet en form for uniform, især blandt forretningsmænd som ønsker et mindre formelt valg end den hvide skjorte.

Dette er måske noget for dig

Skjorter til herrer

En garderobe uden én eller flere skjorter? Det ses yderst sjælden, for enhver type mand har brug for at klæde sig formelt på ind imellem eller endda hver dag! Er du udelukkende til den casual side, så vælg blot en af de sporty designs med button-down-flipper. Denne specifikke type af overdel til mænd er det perfekte valg, når man ønsker at fremstå maskulin og velklædt. Gennem årtier har man brugt skjorter inden for brancher med kundekontakt, hvad enten det er i butikssalg, bankverdenen, advokatbranchen eller alle mulige andre fag. I dag kan man bære skjorte til hvad som helst, for kollektionerne med skjorter til herrer er garant for mange stilarter. Hver en skjorte har det formelle udtryk tilfælles, men derudover ligger forskelligheden i detaljerne. Det gør også en kæmpe forskel rent stilmæssigt og udtryksmæssigt, om man folder skjorten ned i bukserne eller lader den hænge udenover. Begge dele har naturligvis deres individuelle styrker.

Herreskjorter lige hjem i dit klædeskab

Man tænker straks jakkesæt og lignende outfits, når man hører om skjorter. Men sandheden er, at der tilbydes både fritidsskjorter og business-skjorter. De førstnævnte er en anelse mere afslappede og sporty – især til hverdagsbrug, og sammen med jeans er de helt perfekte. Business-skjorter er naturligvis velegnede til de mere formelle looks, hvad enten det er kjole og hvidt eller habitsæt til store begivenheder, som bryllupper og lignende. Andre ting, der gør hver en skjorte unik, er materialevalget, kraveformerne og knapperne. En klassisk hvid samt en tidløs, lyseblå skorte hører altid til i garderoben. Glem heller ikke en sort, og derudover er der mange designs med prints, i denim, med kulør og meget andet, så der er skjorter for enhver smag.