Sweatere & Hoodies til herrer

Populære filtre
18.882 varer

Sweatere og hoodies til herrer hører til i en alsidig garderobe

Sweatere og hoodies til herrer er helt uundværlige i en moderne mands garderobe. Trøjerne fås nemlig i alverdens farver, materialer og udgaver og kan dermed bruges i mange forskellige anledninger. Og sweatere og hoodies er ikke til en bestemt gruppe mænd. Hos Zalando finder du for eksempel både den klassiske sweater i strik, som passer perfekt over skjorten, når du skal på job, ligesom du kan købe den behagelige hoodie, som er yderst praktisk, når du skal være aktiv. Det gode er, at de kan styles på alle mulige måder: med eller uden skjorte nedenunder, sammen med shorts eller jeans. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at investere i mindst et par sweatere og hoodies til dine forskellige outfits.

Den bløde hættetrøje er en sikker vinder i klædeskabet

Du kan finde mange smarte og behagelige sweatere og hoodies til herrer, men der er vel nok ingen tvivl om, at en hættetrøje eller hoodie hører til blandt de absolut mest populære. En hættetrøje er egentlig blot en sweater, typisk i jersey, som er blevet udstyret med en hætte. Hoodien benyttes oftest som en del af et mere afslappet eller sporty look og går især godt sammen med træningsbukser eller jeans. Hættetrøjer er derfor helt ideelle til dig, der er aktiv eller foretrækker et afslappet streetlook. Hos Zalando har vi samlet en række fede hættetrøjer, som passer til en aktiv hverdag, og til når du holder fri. For eksempel bløde, ensfarvede hoodies eller smarte hoodies til udebrug og med fede prints.

Fra vamset hoodie til klassisk striksweater

Du kommer ikke uden om at sweatere og hoodies til herrer hører til en basisgarderobe, ikke mindst fordi de er alsidige og kan bruges til både hverdag og fest, men også fordi de er ret fantastiske at tage over en T-shirt eller skjorte, når det er køligt udenfor. En blød og vamset hoodie er for eksempel fantastisk efter træningen, når kroppen bliver kold, eller til kølige sommeraftener på altanen. Sweatere uden hætte kan du med fordel investere i, da de fås i alverdens udgaver fra varme trøjer med lynlås i halsen, som kan bruges i det fri, til tyndere og mere trendy trøjer, som sagtens kan bruges sammen med et par performance pants eller habitbukser på jobbet. Hos Zalando finder du alt fra klassiske ensfarvede sweatere til trøjer med striber, fotoprints, striktrøjer og sweatjakker.