Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
131 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Sofistikeret og personligt modetøj, som enhver moderne kvinde siger ja tak til. Second Female har svaret på dine behov for hverdags- og festbeklædning, så du på din helt egen måde kan spankulere ned ad hovedgaden, forretningsgangen eller den røde løber til en premiere. Her er der tryk på livet nu og her – pakket ind i klassisk skandinavisk stilsprog.

Second Female – et mærke i tidens ånd

Hos Second Female holder man flere bolde i luften samtidig. Man er ikke udelukkende betaget af tidens trends, og hvad der virker lige nu og her; man har også en designfilosofi, der hylder fortidens stilmæssighed. Det betyder en klassisk silhuet i en moderne kontekst med udgangspunkt i tidløshed og minimalisme, som udbygges med et ekstra lag i forhold til nutidens tendenser. Det er feminine bluser, strik, kjoler og andet guf som must-haves til hverdag eller fest. Dermed får man en opdateret garderobe med alle de relevante items.

Komfort og selvbevidsthed med dansk design

Bløde farver i sæsonens palet samt raffinerede prints og broderier er en fast del af signaturen fra Second Female. Det er ubekymret luksus krydret med funktionalitet, så du altid føler dig godt tilpas, når hverdagens og weekendens timer skal nydes. Her får man masser af essentielle items, som altid er designet med et spændende og nyt tvist. Kjoler, bluser og nederdele får nemlig en ny betydning i form af unikke snit, folder, udskæringer og farver, som skiller sig ud fra de kommercielle looks på gaden. Tøjet har lige præcis den kant og designbevidsthed, som gør det personligt på alle planer. Og nu kan du sammensætte dit look med københavnsk spot-on-fashion.

Dette er måske noget for dig

Second Female

Det er alle de lækreste og up-to-date-signerede stilarter, som danske Second Female disker op med hver sæson. Her får man først og fremmest en klassisk skandinavisk grundsubstans i de helt rene designskabeloner. Dertil kan man lægge en vifte af boheme-detaljer samt farver, personlige prints og smukke finurligheder. Ikke nok med at alle de klassiske basis-items findes i kollektionerne, der skal også være plads til at træde ud af det helt tidløse look. Humør blandet med ens personlige modepræferencer er afgørende for dagens tøjvalg, og med dette label i garderoben får man den bedste start på dagen – hver dag! Alt kan nemlig lade sig gøre, for bluser, bukser og kjoler hænger klar side om side til at pynte på din krop til hverdag eller fest. Der er en særlig ro og stilsikkerhed over linjen, så man altid udstråler modebevidsthed, der hviler i sig selv.

Second Female får dig i strålende tøjhumør

Selvom Second Female som udgangspunkt er klassisk skandinavisk, så indeholder mærket så mange andre dragende aspekter, der på sofistikeret vis passer perfekt ind i tiden. Uanset anledning og outfit fra kollektionerne, så vil man altid føle sig luksuriøst klædt på. Det skyldes de suverænt fine detaljer i enhver afskygning kombineret med højkvalitetsmaterialer. Sortimentet er nemlig lig med tøj, der kan begå sig på den røde løber, men som i den grad også er hverdagsegnet. Seriøsiteten i looket er altid til stede, og derfor vil du med tøjets markante overflader samt uniform-ranke styles altid være et skridt foran på modescenen.