accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Second Female

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
Nyheder
65 varer

Second Female

Man ser ofte på TV, at forskellige livsstilseksperter kan sige noget om din personlighed ved at kigge i indkøbskurven. Det samme gælder for klædeskabet. Det er nemlig det personlige sted, hvor ens tøj afspejler den individuelle smag indenfor mode. Hos Second Female går man ind for en relevant garderobe med alt, hvad der er brug for til både hverdag, fritid, ferie og fest. Det betyder samtidig, at du får serveret en aktuel kollektion, der er designet ud fra tidens trends, i kombination med mærkets egen klassiske grundsignatur. Dette danske designermærke understreger de nordiske værdier til punkt og prikke, hvor ord som kvalitet, funktionalitet og en luksuriøs følelse altid er en del af processerne. Det er modetøj, der taler til den stilbevidste kvinde, der værdsætter et urbant look, kombineret med formelle silhuetter. Det er samtidig lig med fuldendthed og muligheder, når der skal kombineres nye outfits til store og små begivenheder.


Gå årstiden i møde med spot-on mode

Københavnske Second Female har en eminent evne til at skabe feminine silhuetter på deres egen måde. Det sker eksempelvis ved at korte ærmerne af, tilføre asymmetriske snit og ved hjælp af unikke detaljer i form af plyskanter, blonder, fine mønstre og prints. Man kan med tydelighed se, hvor kollektionerne stammer fra. Hvilket er en styrke i sig selv. Det er dansk design, der formår at skille sig ud i en verden fyldt med tøj og brands. Du får en blødhed og sødme blandet med noget råt og sofistikeret, hvilket giver dit look masser af karakter. Her får du lækre kjoler til fest og hverdag, fine bluser til alsidigt brug, lækkert strik i både kraftige og lette masker, fede jeans, trendy stofbukser, stilfulde frakker samt alt det andet, du skal bruge hele året rundt. Second Female klæder dig præcist på, som nutidens mode foreskriver. Dermed er du altid ready-to-go med dansk fashion på kroppen, så dit humør er i top med de nyeste feminine mode-items, der gør en forskel på alle måder.

Normalt er skandinavisk mode helt rent og minimalistisk, men med Second Female kommer en ny retning til sin ret. Kollektionerne er nemlig baseret på de samme klassiske grundrids, som stilen står for, samtidig med, at der tilføres nye, friske elementer, der gør tingene knap så tidløse. Her får du spidse læderstøvler og sporty sneakers, hotte jeans og figursyede kjoler – ja, alt til storbyens og provinsens liv og glade dage af både seriøse og sjove moments. Med Second Female føres dansk mode stadig videre i den ånd, som hele omverdenen kender os for. Det er alle de ting, som efterspørges blandt modebevidste kvinder fra de 18 år og op til midten af 40'erne, hvilket betyder hele modepaletten af essentielle items, der altid er klar til at føre din personlige stil videre. Så hvis du ønsker et stilsikkert look med karisma og kant, så kig nærmere på kollektionerne fra dette attraktive mærke her Zalando.