Blazere til herrer

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
656 varer

Har du rigeligt med habitjakker, der bliver luftet med pressefoldede bukser, samt slips og manchetknapper. Så overvej at investere i en blazer, der er lidt mere uformel og fleksibel rent kombinationsmæssigt. Eller måske du allerede er fan af blazere og blot ønsker et nyt design, som giver endnu flere muligheder i garderoben. Uanset hvad, så er denne type af overtøj super maskulin og attraktiv.

Hvor en blazer er mindre formel end en habitjakke, så er den lidt mere formel i forhold til andre typer af overtøj, hvad enten det er denimjakker, læderjakker, vinterjakker eller andre designs. Dermed får du en jakketype, der ligger lige midt imellem, og som man ganske enkelt ikke kan undvære, hvis man vil have lidt stil over sagerne i hverdagen eller i weekenden.

Blazere til herrer – dress dig op på en casual måde!

Jeans findes i mange varianter og designs, men fælles for dem alle er de casual looks. Her kan man godt have brug for at peppe en urban stil lidt op, og det kan netop gøres med en blazer. Mænd iført blazer, jeans og en skjorte eller T-shirt ses overalt i gadebilledet, da det er blevet et look, som alle holder af.

I sortimentet af blazere til herrer finder du et alsidigt og varieret udvalg af denne populære type overtøj. Materialevalg, længder og detaljer kan se ud på mange forskellige måder, så det står dig frit for at vælge den model, der matcher med din livsstil. Det er nemt at finde flere favoritdesigns. Så fortvivl ikke.

Udover jeans kan du også med fordel og stilfuldhed matche din blazer med et par lærredsbukser af enhver art, hvor de populære chinos er et sikkert hit. Eller hvad med et par fløjlsbukser for et ægte britisk tweedlook. Knapper, lommer, kraver, skulderbredde samt andre ting er unik for hvert et mærke. Så nyd hele paletten af blazere til herrer.

En herreblazer behøver ikke altid at være klassisk og ensfarvet. De fås nemlig også med mønstre og farver eller i denim-, hør- eller skindlignende materialer. Så der er noget for enhver smag og anledning. Uanset hvilken model du vælger, så vil du opnå et rank og maskulint look, som går rent hjem på alle måder.

Kombinér med

Blazere til mænd

Som den alsidige og mere uformelle pendant til habitjakken giver en blazer dig mulighed for at være formelt klædt på med et twist af casualness, så looket ikke bliver for stift i betrækket. Det ses også på udvalget af Blazere til herrer, at dette specifikke design er mere sporty, da snit og silhuetter også er skåret i mere afslappede rundinger. En blazer er en super allround-jakke, som du kan få glæde af på alle tider af året. Den kan nemlig bæres alene som en jakke, men også under en uldcoat eller en rummelig vinterjakke. Hvad du ønsker at bære indenunder din blazer afhænger naturligvis af anledningen og årstiden, men mulighederne er mange. For et helt sporty look kan du tilføje en T-shirt indenunder, og for et mere formelt outfit er en skjorte det rette valg. Du kan også bære en skjorte og så tilføje en strikket trøje som et ekstra lag udenover, hvor blazeren så igen får funktion som en jakke. Kollektionerne af Blazere til herrer er super alsidige og i de lækreste materialer, så skynd dig at udvælge dine favoritdesigns.

Blazere til herrer – jakker man ikke kan undvære!

Ikke nok med, at en blazer kan bæres sammen med mange typer af overdele – den kan også bæres med mange typer af bukser. Da den netop er lidt mere casual end en habitjakke, er den også perfekt sammen med jeans eller chinos. Den er også fed med alle typer af sko, hvad enten det er businesssko, sneakers eller et par semiformelle designs. De mange forskellige Blazere til herrer bidrager hver især med forskellige udtryk. Alt efter farver og materialer kan du være den jazzede kunstner i en velour- eller fløjlsjakke. Eller prøv med en model i uld som en anden lektor eller hipster. Eller hvad med en blazer i denim for et rocket udtryk. Sådan kunne man blive ved uden at sætte specifikke faggrupper i bås. Det er blot sådan med blazere, at man forbinder dem med forskellige genrer og stilarter. Så dyk ned i sortimentet af Blazere til herrer og find din personlige stil med det samme.