Tøj til herrer

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
900 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Solid er af Europas fedeste brands til den modebevidste mand, der ikke lukker hvilket som helst brand ind bag skabslågen. Med Solid tøj i garderoben er du altid dækket moderigtigt ind. Uanset om det er jeans til hverdagsbrug eller en skjorte til formelle begivenheder. Solid holder sin stil up-to date, så du er spot-on til alle aftaler i kalenderen.

Solid tøj – mode der rammer plet

Med mere end 10 års erfaring ved brandet hvad kvalitetsmode er og rammer hver sæson plet med sine skønne kollektioner af Solid tøj. Brandet besidder et solidt know-how inden for modens tendenser, materialer og design. Denne sæson henter brandet inspiration i det kreative kunstnermiljø, retro 90’er streetwear og nordisk stil. Denimmodellerne trækker inspiration fra kunstverdenen. Dette kommer til udtryk i det skønne farvevalg med den klassiske blå nuance i fokus. I kollektionernes prints og mønstre florerer nordiske toner, hvilket går super godt til brandets jeans kollektion. Sortimentet er spækket med streetwear, der leder tankerne hen på 90’ernes fedeste tendenser. Med Solid får du kun det allerbedste denne sæson.

Mode til den moderne mand

Hvad enten du er til et retro-feel i din hverdagsbeklædning eller stilen skal være minimalistisk er der nok Solid tøj at vælge imellem her på Zalando.dk. Style en overgangsjakke i en marineblå tone med en sort-hvid stribet bluse og indigoblå jeans. Slut looket af med sneakers og et halstørklæde. Et par sorte jeans, en sort skjorte og en mørk sweater giver et fedt sort-i-sort vibe – perfekt til en hverdag med stil. Husk at matche sættet med en imiteret læderjakke i samme mørke tone. Udvalget har det hele til en stil med nordiske toner og et urbant strejf. Form hele looks med bukser, jeans, skjorter, strikpullovers og meget mere.

Gå ikke glip af