Mode online

Populære filtre

Hvis du er til klassiske looks med for eksempel bomberjakker, en strikket pullover og stilrene skjorter, så vil du være vild med svenske Morris. Kollektionerne byder på tøj til mænd, som foretrækker en casual og smart stil med et tidsløst design. Her kan du finde alt fra den perfekte hverdagsjakke til unikke skjorter, som passer til både dates og forretningsmøder.

Morris er stilnysgerrige

Henover flere årtier har den klassiske gentleman købt poloer og pullovers hos Morris. Det er et svensk tøjmærke, men på samme tid er det umuligt at undgå den britiske inspiration. Faktisk anser brandet sig selv som værende stilnysgerrig, og derfor finder de også inspiration uden for de svenske grænser. Morris designerne finder også inspiration i andre moderige byer som Milano, Paris og Rom, hvilket pifter det hele op med chic elegance. Det hele kombineres med den skandinaviske mentalitet, som sætter pris på stilrent design og høj kvalitet. Det er det ideelle tøjmærke til de nordiske mænd, som ikke er bange for at skille sig ud i mængden, med klassisk herremode som skal bæres med en god portion selvtillid.

Morris er både klassisk og moderne skandinavisk design

Morris er primært anerkendt for sit simple, stilrene og klassiske design. Men du kan også kombinere et par klassiske jeans med en bluse designet med for eksempel kreative prints, traditionelle striber eller andre friske farver. Hvis du hellere vil være innovativ den anden vej rundt, så kan du skabe opmærksomhed ved at kombinere dit look med dine yndlingssko sammen med et par fuchsia jeans og for eksempel en hvid polo. Alt sammen er nordisk design, når det er bedst, og derfor er det designet helt til den nederste fine detalje. Lige meget om du er til løse eller stramme fits, så er der er masser af muligheder for at sammensætte et interessant look med Morris chinos, jeans, loafers og meget mere fra det æstetiske svenske brand.

Gå ikke glip af