Mode online

Populære filtre

MO – ungt tysk brand giver morgendagens mode modspil 

Mo er et upcoming modefirma fra Hamburg med ambitioner om at lægge linjen for fremtidens trendsettere. De tyske designere er unge, selvsikre og står ved, hvad de laver. 

Velkommen til livet i Der Überhalungsbahne

Brandet lægger ikke skjul på, at de laver tøj, sko og accessories til dig, der er mellem 16 til 30 år. Hører du til dem, der ordner deres shopping online, er til stede på sociale medier og befinder dig på trendy caféer og klubber, har du fundet dit brand.

Trendsættere prøver ikke at være cool – de er det bare

Det er svært at sige, hvad der skaber en trendsætter. Hvorfor formes tidens look af den ene musiker, realitystjerne eller atlet, men ikke af den anden? Er det fordi de, der befinder sig helt ude på den knivskarpe forkant af moden blot er hurtigere til at udlede nye ideer af eksisterende strømninger? Eller finder de nye veje gennem junglen på jagt efter deres egen unikke vision? 

Én ting er helt sikkert: en trendsætter prøver ikke at være cool. En trendsætter er det bare. Og sådan er det netop med Mo. Det er ubesværet design, der rammer plet.

International trendsetting på tysk

Hvert år udkommer teamet i Hamburg med to nye og unikke kollektioner, der med nåleagtig præcision fanger sæsonens trends, men samtidig formår at brede sig nok til at holde dine stilvalg åbne. Alene indenfor herreovertøj designer de alt fra anorakker, vinterjakker, overgangsjakker, bomber jackets til mere klassiske korte og lange frakker. Overalt er det de diskrete detaljer og frække farvekombinationer, der gør, at manden skiller sig ud, uanset hvad han vælger til at holde sig varm.

Til dig, som vil stråle til festen, er der party looks galore. Lækre kjoler, glitrende høje hæle og elegante pumps og matchende tasker er blot en del af udvalget til kvinden, der vil ose af feminitet. Omvendt, er du til den rå stil, ja, så vil du finde både grungy læderstøvler og nitter i både jakker og rygsække hos Mo.

Og det er præcis det, som vi elsker mest ved mærket. Du er ikke låst fast til en bestemt item eller en bestemt stil for at være en "myMo-Träger." Mo er et gigantisk frugttræ til dig, som vil plukke frit og sætte tænderne i de nyeste trends på din helt egen måde.