Katalog

230 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Bliv klar til at gå på opdagelse i naturen eller byen iklædt det helt rette look. Til anledningen betyder det naturligvis et funktionelt outfit, som byder ind med komfort og fri bevægelighed. Det er Patagonia eksperter i at designe. Dermed kan du trygt og behageligt udforske alle vejrtyper og terræn.

Patagonia har svaret på dit tøjproblem

I disse mode-populære tider skal man helst være dressed op året rundt. Det er dog lidt upraktisk, når der står outdoor-oplevelser på programmet, men også når man skal lave alle mulige hverdagsting, hvor vejret spiller en rolle. Heldigvis kommer Patagonia lige ind fra højre med deres fremragende sortiment med outdoor-beklædning og tilbehør. Dermed er der håb forude. Mærket leverer nemlig topfunktionelt tøj og udstyr i moderne designs, så du også kan være smart klædt på, når den står på mere casual looks.

Urbant og afslappet med fuld beskyttelse

Hos Patagonia lever og ånder man for naturen. Derfor donerer man også en god slat penge årligt til diverse miljøorganisationer. Dermed får du et dedikeret mærke, som går all-in på funktionalitet og beskyttelse i al slags vejr. Det betyder alt fra dunjakker og sportskjoler til fleecejakker, T-shirts, funktionstrøjer og alt mulig andet i samme stil. Ydermere er det også muligt at vælge mellem nogle af mærkets bæredygtige items, som man med god samvittighed kan investere i. Dette californiske mærke har gjort alle former for outdoor-aktiviteter populære med deres praktiske kollektioner i holdbare materialer kombineret med nye innovationer. Dermed kan alle vejrtyper forceres uden bekymringer.

Gå ikke glip af