Katalog

Populære filtre
311 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Bliv klar til at gå på opdagelse i naturen eller byen iklædt det helt rette look. Til anledningen betyder det naturligvis et funktionelt outfit, som byder ind med komfort og fri bevægelighed. Det er Patagonia eksperter i at designe. Dermed kan du trygt og behageligt udforske alle vejrtyper og terræn.

Patagonia har svaret på dit tøjproblem

I disse mode-populære tider skal man helst være dressed op året rundt. Det er dog lidt upraktisk, når der står outdoor-oplevelser på programmet, men også når man skal lave alle mulige hverdagsting, hvor vejret spiller en rolle. Heldigvis kommer Patagonia lige ind fra højre med deres fremragende sortiment med outdoor-beklædning og tilbehør. Dermed er der håb forude. Mærket leverer nemlig topfunktionelt tøj og udstyr i moderne designs, så du også kan være smart klædt på, når den står på mere casual looks.

Urbant og afslappet med fuld beskyttelse

Hos Patagonia lever og ånder man for naturen. Derfor donerer man også en god slat penge årligt til diverse miljøorganisationer. Dermed får du et dedikeret mærke, som går all-in på funktionalitet og beskyttelse i al slags vejr. Det betyder alt fra dunjakker og sportskjoler til fleecejakker, T-shirts, funktionstrøjer og alt mulig andet i samme stil. Ydermere er det også muligt at vælge mellem nogle af mærkets bæredygtige items, som man med god samvittighed kan investere i. Dette californiske mærke har gjort alle former for outdoor-aktiviteter populære med deres praktiske kollektioner i holdbare materialer kombineret med nye innovationer. Dermed kan alle vejrtyper forceres uden bekymringer.

Gå ikke glip af

Patagonia er skabt til alverdens eventyr

Det var en kærlighed til udendørslivet og i særdeleshed klatresporten, som igennem mange år var drivkraften bag Patagonia. Alt lige fra det første tilbehør til det første sportstøj blev nemlig skabt udelukkende med bjergklatring i tankerne. Det var intet mindre end et ønske om samt et reelt behov for tøj, som kunne tåle den krævende sport, der i sidste ende blev startskuddet på det brand, som vi kender i dag.

I løbet af årene er det dog blevet til utallige kollektioner, der egner sig til et hav af forskellige sportsgrene. Klatring er naturligvis en af dem, men det samme er vilde vintersport som snowboarding samt moderne fitnesstræning. Det er med andre ord et brand, der efterhånden favner utrolig bredt. Med det sagt så bevarer de dog altid et utroligt fokus på de krav, som hver enkel sport stiller til tøj og accessories. Resultatet er en kvalitet, der er svær at hamle op med. En høj ydeevne og en utrolig komfort er nemlig nogle af de grundelementer, som går igen i alt lige fra de klassiske fleecetrøjer til de elastiske løbesæt. Det er i bund og grund praktisk træningstøj, der giver masser af plads til, at du frit kan give den gas på en cykeltur igennem byen eller på en vandretur i bjergene.

Bevar det afslappede look overalt

Det var muligvis et simpelt behov for funktionelt sportstøj, der lå bag det amerikanske brands første produkter, men heldigvis har det aldrig været lig med kedelige looks. Tværtimod har Patagonia mere eller mindre fra dag ét formået at skabe designs, der fungerer og samtidig ser fantastiske ud.

Det ikoniske logo er et glimrende eksempel på den stilrene linje, som brandet har lagt for dagen. De klassiske striber og silhuetten af de patagonske bjerge er ikke kun sigende for inspirationen bag navnet, men i høj grad også de æstetiske valg, der præger kollektionerne. Logoet er et af de elementer, som formår at skabe blikfang, hvad end det pryder en af de simple T-shirts eller de farverige kasketter. Farver er i særdeleshed ikke noget, som det ellers afdæmpede brand er bange for at bruge. Den afslappede stil kommer nemlig til udtryk i alt lige fra naturlige nuancer og rolige mønstre til skarpe farver og vilde tryk.

Bæredygtig mode, når det er bedst

Når Patagonia siger, at de arbejder for en mere bæredygtig produktion er det langt fra tomme ord. Det er nemlig ikke kun et brand, der passer godt ind i naturen, men så sandelig også et brand, som gør sit bedste for at passe på den. Det kan tydeligt ses i de mange kollektioner fra Patagonia, som vi fører hos Zalando. Hos os kan du let gå på opdagelse i et hav af forskellige styles, der er fremstillet af enten genbrugte eller økologiske materialer. Der er spor efter denne miljøvenlige tankegang overalt i brandets mange designs. Det betyder, at det bæredygtige element går igen, uanset hvilken sportsgren eller sæson, der er tale om. Med Patagonia er det let at bevare den gode stil og den gode samvittighed, hvad end du planlægger en vild vinterferie eller blot søger komfortabelt tøj til hverdagen.