Filter1

Kronstadt
Katalog

108 varer

Skal garderoben have et frisk pift af mode fra en af Europas største modemetropoler denne sæson? Kronstadt er mode direkte fra Københavns catwalk, som du vil elske at bære. Kollektionerne sprudler af nordisk finesse og urban attitude. Stilen er klassisk og nutidig på en og samme tid hvilket gør brandet til modefavorit hos mange modeelskende mænd.

Kronstadt – din nye klædeskabsfavorit

Forkæl dig selv med et af tidens bedste brands. Den enkle og klassiske signatur kan blive din bedste ven. Både til fester og hverdagens små modeøjeblikke. Brandet er kendt for sin fremragende kvalitet og evne til at mikse fremsynethed med noget tidløst. Enkle snit forenes med casual skæringer, hvilket former en lang række lækre items, der er et must i den moderne mands garderobe. Kronstadt er et brand du ikke må gå glip af. De mange looks er underspillet på den helt rigtige måde, så du slipper for unødvendige detaljer i klædeskabet. Modebrandet lader dig tage et clean look med på arbejde, til brunchaftaler og middage i byen.

Herremode til den moderne mand

Kronstadt er din nye favorit i skabet. Style en skjorte i en marineblå nuance med et par sorte jeans og lædersko. Smøg skjorteærmerne op for attitude og selvsikkerhed. Tilfør en blazer og tag videre fra middagen til byens natteliv. Sortimentet byder også på kvalitets strik, du vil elske at bære på kolde dage og T-shirts til sommerdage. Hvad enten det er sommer- eller vintergarderoben der skal boostes, finder du alt til skabet her. Hos Zalando.dk finder du et væld af fede designs fra et af europæernes foretrukne brands. Er du til stramme fits, en lowkey farvepalet, diskrete detaljer, premium kvalitet og stilede kraver er det verdenskendte brand et klart valg.