Filter

Habitbukser til herrer

366 varer

Vi kender dem alle – de pæne bukser, der fungerer som den faste partner til en habitjakke eller blazer. Oftest bliver de hevet frem til det stiveste puds, men modens skiften har gjort bukserne endnu mere fleksible til rigtig mange typer af outfits. I dag kan man nemlig vælge mellem mange forskellige habitbukser med hver deres udtryk.

Vil man have det helt rette udtryk frem ved et par habitbukser, så skal de naturligvis sidde ordentligt. Modsat jeans og chinos er habitbukserne en tand mere afslørende, da de er mere slanke i looket. De skal nemlig sidde meget balanceret omkring livet, så du ikke får hængerøv, men heller ikke sådan, at du har et par bukser, der sidder oppe i skridtet.

Habitbukser – moden går din vej

Et par helt klassiske jakkesætbukser er kendetegnet ved pressefolder, der netop bidrager med noget formelt og velkædt. Disse pressede folder skal holdes ved lige, hvilket du selv kan gøre med et strygejern eller sende dem til rens og vaskeri. Derved bevarer du den samme smukke form, der netop flugter ned langs forsiden og bagsiden af benene.

Skal du have det helt elegante og tidløse look, så skal du også bruge en habitjakke, en skjorte, et par pæne business-sko samt diverse tilbehør i form af undertøj, slips, vest, butterfly og manchetknapper. Du finder naturligvis det hele her på Zalando, hvor de mange mærker med habitbukser hjælper dig igang.

Normalt skal du vælge et par jakkesætbukser, der dækker lidt ned over skoene og dermed også sokkerne. Medmindre du er med på hipstermoden, hvor opsmøgede bukseben netop er en selvfølge med kig til dit eget unikke strømpedesign. Derudover så lad bælte og sko matche hinanden for at skabe en binding mellem den nedre og øvre del af looket.

Skal der være ekstra farve på en del af outfittet, eller vil du skabe kontrastpunkter, så lad skjorten eller slipset om det. Jakke og bukser er smukkest, når de holdes i klassiske helfarver, men valget er naturligvis dit. Ellers finder du også habitbukser uden pressefolder i mere chino-lignende designs. Se mere lige her i sortimentet.

Dette er måske noget for dig