Mode online

Populære filtre

Stilrent dansk design fra urban-cool Suit

Det danske brand Suit er kendt for deres eksklusive designs, der altid kombinerer klassiske materialer og silhuetter med en rå og moderne kant. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 2004, og de tog hurtigt markedet med storm, med deres lækre striktrøjer, jakker og skjorter.

Suit startede ud med kun at designe herretøj, men med årene har de udvidet, så du kan shoppe både herre- og damekollektioner i deres velkendte kvalitet og fit. Suit lader sig altid inspirere af materialerne, hvorfor deres designs altid falder utroligt flot på kroppen. Kombinationen af den høje kvalitet, den underskønne pasform og deres legende tilgang til farver og mønstre gør hvert eneste af deres items til et lille stykke hverdagsluksus.

Hos Zalando er vi stolte af at kunne præsentere dig for Suits nyeste kollektioner, samt deres mest populære modeller. Hvis du, ligesom os hos Zalando, har et bankende modehjerte, så vil din puls med sikkerhed stige, når du går på opdagelse i brandets fantastiske items.

Mode fra Suit der oser af skandinavisk elegance

Hvis du har en forkærlighed for rene, nordiske linjer, vil du med sikkerhed forelsker dig i et eller flere produkter fra det danske brand. Mode fra Suit imponerer med enkle, elegante detaljer, som stilfulde broderier, læder-indslag eller iøjnefaldende knapper.

Med disse detaljer er det nemt at få mere elegance og luksus ind i hverdagen. Uanset om du er på kontoret eller ude med vennerne, kan en af brandets veldesignede jakker og blazere give dit look et løft.

Hvis du elsker matchende sæt, så må du ikke snyde dig selv for et af deres fuldstændigt formidable jakkesæt til både herre og damer. De kommer i klassiske farver, med fede indslag som kontrasterende for eller knapper.

Shop garderobens nyeste go-to’s fra Suit

Suit lægger altid stor vægt på at designe overdele, som nemt kan matches med resten af dit klædeskab. Derfor kan du nemt finde T-shirts, trøjer og skjorter, som passer perfekt med dine yndlings jeans eller – chinos.

Du har sikkert allerede opdaget, at hvis du har basics i din garderobe, som du virkelig elsker, så er det meget sjovere at style dine mere iøjnefaldende pieces. Alle skjorter og trøjer fra Suits er designet i højkvalitets materialer, så du kan skabe spændende looks flere sæsoner frem.

Foruden deres skønne basics, har de altid modeller med overraskende twists og detaljer, som gør, at du skiller dig ud fra mængden. Bestil dine favoritter fra Suit lige her hos Zalando.