Habitter til herrer

Populære filtre
4.303 varer
kanaomapp
kanaomapp
4 varer

Habitter til herrer til alle lejligheder

Habitter til herrer findes i mange forskellige former og styles og de fleste mænd har i hvert fald mindst én habit hængende hjemme i klædeskabet. Det forstår vi godt, for en habit gør det nemt at være velklædt, uanset om du skal på job eller til fest. Hos Zalando finder du habitter til herrer i et væld af materialer, farver og designs, og med de rette accessories kan du nemt style dem, præcis som du vil. Du kan for eksempel gå efter et af de klassiske jakkesæt i sort, grå eller navy og bruge det sammen med skjorter i forskellige farver. For eksempel en klassisk hvid skjorte til jobbet eller en pangfarvet pink til mere festlige lag. Med en habit er mulighederne mange.

Et jakkesæt fremhæver dine maskuline sider

Et jakkesæt er lækkert, det er maskulint og sidder det godt, fremhæver det din figur. Et perfekt jakkesæt sidder til, men uden at stramme og du skal naturligvis altid vælge et, der passer til din kropstype. Habitjakken skal være lang nok i ærmerne. Den skal være bred nok over skulderen og så skal den sidde pænt, når du knapper den. Dine habitbukser skal nå helt ned til skoene og må ikke stumpe. Du kan med fordel købe din blazerjakke og bukser for dig, hvis du bruger forskellige størrelser på kroppen. Er du meget slank kan habitter til herrer i en slim fit udgave være en god idé. Hos Zalando har vi samlet en stor kollektion af forskellige typer af jakkesæt.

Style dit jakkesæt med fede accessories

I dag finder du habitter til herrer i virkelig mange udgaver. Hos Zalando finder du blandt andet klassikerne i dæmpede sorte, brune, grå og mørkeblå farver. De er velegnede til dig, der går i suit på jobbet eller når det skal være mere formelt. Men hvorfor ikke springe ud i et moderne jakkesæt i røde skotsktern eller olivengrønne farver? Style din habit med farvede sokker, en smart butterfly, seler, en lækker skjorte eller et par fede manchetknapper og skab din helt egen stil ud fra blot ét enkelt jakkesæt.