Populære filtre
366 varer

Matinique tøj til herrer med stil

Matinique leverer den ene kollektion efter den anden, af herretøj, som kombinerer et maskulint udtryk med komfort, kvalitet og elegance. Da mærket blev stiftet, i 1973 af Niels Martinsen, var det klare mål at skabe komfortabelt og moderigtigt tøj i høj kvalitet.

I dag har Matinique tøj til enhver tænkelig lejlighed, for den moderne mand. Du kan for eksempel finde både underbukser og strømper i no nonsense kvalitet, med elegance og et urbant look. Eller match en langærmet polo med et par afslappede jeans, som passer både til job og til fritid.

Når du alligevel slapper af, kan du også hoppe i et par lækre træningsbukser, sammen med en blød og lækker hættetrøje, som du kan få i mange forskellige farver.

Når stilen skal have et løft

Til festlige lejligheder, klæder det de fleste at hoppe i et jakkesæt, og her har Matinique tøj til herrer i forskellige farver og snit, så du finder let et sæt, der får dig til at ligne og føle dig som festens midtpunkt.

Du kan også vælge en blazer, som giver dig endnu større frihed i dit look, for så kan du style med hvilket som helst par bukser, der sender lige det signal, du leder efter. Måske er du til det tætsiddende look eller til det ternede. Eller også foretrækker du at bruge et par klassiske bukser til din listige blazer, i en dristig farve.

Det er dit valg. Du skal finde dét, der passer til dig blandt Matiniques store kollektion, som sikrer dig, at du får kvalitetstøj i moderigtige looks og styles, så din eneste opgave er at vælge dét, du har det bedst i, og som sender et signal til verden om, at du har styr på tingene.

Et simpelt valg med mange muligheder

Her hos Zalando har vi et væld af muligheder, når det kommer til Matinique tøj til herrer, og leder du efter en skjorte, er du kommet til rette sted. Vi har klassiske skjorter i dæmpede farver, friske farver eller forskellige mønstre som tern, prikker og striber.

Der er skjorter, der sidder tæt, og skjorter, der sidder løst, ligesom du kan få dem med både korte og lange ærmer. Og med præcis den krave, du foretrækker. Er du til en klassisk stilfuld krave eller til en enorm festlig krave, der råber: “Her kommer jeg!” Eller foretrækker du den diskrete kinakrave.

Der er noget for enhver smag i Matiniques store udvalg her hos Zalando. Så nu skal vi bare finde ud af, hvad der er din smag.