Striktrøjer & -cardigans til herrer

784 varer

Er det tid til at forberede efterårets og vinterens komme, eller står foråret eller sommeren for døren? Uanset hvad kalenderen viser, så er der altid lige plads til nogle nye strik & cardigans, som alt efter materialevalg og tykkelse kan bruges hele året rundt. Strik er vamset i sig selv, men de mange sammensætninger og syteknikker gør denne type materiale alsidig og omfattende.

En af grundene til at disse typer af overdele kan bæres mere eller mindre hele året rundt er, at de er en hybrid af mange forskellige ting. I designet er der nemlig lånt noget fra både T-shirts, sweatshirts, jakker og skjorter. Derfor får du en multifunktionel overdel, der gør en positiv forskel på dit look i alle sæsonerne.

Strik & cardigans – en model til anledningen

Umiddelbart forbindes strik & cardigans med noget casual. Men sådan behøver det ikke at være hver gang. Det ses også på de mange forskellige tøjmærkers bud på disse typer af overdele, der kan være enten formel eller casual i looket, eller en blanding af begge dele.

Da strik i sig selv er isolerende og varmt, er det også oplagt at bruge trøjerne i de kolde årstider. Det afhænger dog meget af, hvad man sammensætter dem med. For en let cardigan kan sagtens bæres om foråret udenover en T-shirt, mens en kraftig striktrøje er lækker under en vinterjakke. Kombinationsmulighederne er mange hele tiden.

Strik med eller uden rullekrave, cardigans med knapper eller lynlås, smalle eller brede masker, en palet af farver og former – i kollektionerne med strik & cardigans tilbydes der noget for enhver. Så alle kan blive klædt på til hverdag eller fest. Det er ganske enkelt basis-items i enhver garderobe.

Tag en fed T-shirt på under en åbenstående cardigan for et sporty look. Eller tilføj en skjorte indenunder en strik med v-hals, så man kan se skjortekraven i toppen. Du kan også bruge en cardigan som alternativ til en blazer, hvis outfittet ikke skal være helt så stift som et jakkesæt. Valget er dit, og det kan træffes lige her på Zalando.