Plus Size

Opdater herregarderoben i str XXL–8XL

Udforsk vores sortiment
Shop efter kategori
Størrelser
Topbrands
Shop uanset budget

Fra casual til sporty

...du bør kende

Plus Size tøj til herrer

Uanset hvordan man er formet, skal man have mulighed for at forfølge sin personlige stil. Derfor har vi samlet et stort udvalg af plus size tøj til herrer, så ingen behøver at gå på kompromis med stil eller størrelser.

Gå ikke på kompromis

I dette udvalg af plus size tøj til mænd bliver der bygget bro mellem de seneste trends og de store størrelser. Tidligere var det svært at følge med de forskellige modetrends, hvis man brugte en størrelse større end XL eller mindre end XS. Det har mange modehuse heldigvis gjort op med og tilbyder deres kollektioner i både plus size, petite og tall størrelser, så alle kan være med. De forskellige brands er ikke kun bevidste om, at størrelserne skal være større, der er også lagt en masse tanke bag komforten, elegancen og designet.

Store størrelser i seneste mode

I vores sortiment handler det ikke bare om herretøj i store størrelser. Der er tale om produkter fra internationale top-designere, der har lagt en masse arbejde i at skabe de bedste produkter til mænd i plus size-kategorien. Du finder alle de trendy farver og snit, som er oppe i tiden, og du behøver derfor ikke gå på kompromis med størrelsen for at følge de seneste trends. Også når der skal shoppes bukser, er du i gode hænder. Uanset om det er et par chinos eller den seneste jeans-trend, du er efter, så er vi sikre på, at du finder et par, der opfylder dine behov samt ønsker. Tag et kig i vores udvalg af plus size tøj til herrer og glem alle bekymringer om størrelse.

Vis mindre

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.