Hatte til damer

Populære filtre
1.065 varer

Det perfekte item til alle lejligheder er her. Damehatte giver prikken over i’et og kan bæres af alle. De skaber en super fin detalje og kan variere i alt fra model til stil og farve. Velkommen til en verden af muligheder og udtryk din stil på en ny og unik måde. Et item som både kan bruges i hverdagen, men også går perfekt til ferien.

Damehatte – mode på en ny måde

Kollektionen byder på en bred vifte af tidens hotteste damehatte. De kan bruges på ferien som afskærmning for solen eller være det perfekte supplement til sommerkjolen. Hattene varierer fra model til model. Nogle har den klassiske form, mens andre har en bred skygge og et bånd omkring toppen. Farven varierer også. Størstedelen af kollektion minder om den klassiske stråhat, men herimellem findes også hatte i mørke nuancer og vilde farver. I alle henseender er udvalget stort, og derfor er der også rig mulighed for at finde noget for enhver smag. Gå selv på opdagelse i denne spændende verden.

Perfekt til alle lejligheder

Hovedbeklædning egner sig til mere og andet end blot fest og ferie. Brug også hattene til cafebesøg og andre kalenderaftaler. Du finder blandt andet den klassiske bøllehat, som går både til festivaler og solrige dage. Den er smart, da den skygger, så du kan nyde musik og cocktails uden gener fra solen. Udvalget byder også på skønne modeller i pasteller. Perfekt til konfirmationer og frokoster. Style med T-shirts og kjoler fra sommergarderoben. Mulighederne er mange så du kan få glæde af en damehat i din hverdag eller weekend. De fås i mange modeller, så du kan finde en der passer til dig.

Inspiration