Chinos til herrer

Populære filtre
2.289 varer

De populære jeans har virkelig fået kamp til stregen af de lækre chinos til herrer. Her finder du et stort udvalg, som taler til den stilede herre, der mere end noget andet elsker et gennemført look, som virkelig bliver understreget af denne buksemodel.

Et par bukser fra dette sortiment giver dig en lang række veje, du kan tage dit look. Form et formelt look, der er klar til arbejdsdagen, eller et mere casual look – det hele er op til dig. De alsidige chinos er populære for deres mange stylingsmuligheder og looks.

Chinos – et førstevalg i mange klædeskabe

De super fleksible chinos til herrer er et must-have i enhver mands garderobe. Oprindeligt var det en model, der var designet til de britiske uniformer, men nu finder du dem hængende i mænds klædeskabe over hele verden.

Du kan forme et lækkert look med et par sandfarvede chinos, der er en evig klassiker. Smid en hvid skjorte på til, og afslut looket med et par klassiske brune snøresko. Det look kan du sagtens bære til arbejdsdagen eller familiefødselsdagen.

Et mere casual look kan opnås med en T-shirt, et par sneakers og et par opsmøgede chinos – tilbagelænet, casual og stilet fra top til tå. Dyk ned i det store udvalg, der byder dig på chinos til herrer fra nogle af tidens allerstørste designere. Alle modeller har et unikt skær, og der findes ikke den nuance, som ikke er repræsenteret her.

Lad dig inspirere og betage af det store udvalg. Med et par chinos har du altid det helt perfekte grundlag for en stil, der kommer til at sidde lige i skabet. På Zalando.dk kan du hver sæson forme et look, der kommer til at tage kegler fra top til tå.