Sjaler

1.101 varer

Det har århundrede lange traditioner i alle mulige forskellige dele af verden – et sjal er brugbart til mange forskellige ting, alt efter kulturarv og traditioner. Herhjemme anvendes de først og fremmest som et ekstra lag i koldt vejr, men det er også blevet et udbredt tilbehør som en udsmykkende accessory takket være de mange farver og designs på markedet.

Det kan være svært at skelne tørklæder og sjaler fra hinanden, men normalt er sidstnævnte længere og bredere, hvilket netop giver muligheden for at indhylle sig i et sjal. Derfor er designere også vilde med at kreere sjaler til damer, da der er så meget plads til at udfolde kreativiteten på. Det kommer så dig til gode i form af et væld af forskellige looks.

Sjaler til damer – frihed til at style dit look

Traditionelt foldes et sjal rundt om ryggen, så det også dækker arme og skuldre, og dermed værner mod kulde eller træk. Derved dannes et smukt trekantmønster på ryggen, og spidserne foran kan så bindes sammen, hvis man ønsker ekstra komfort. I dag kan man dog sætte sit sjal, som man vil. Så det er bare med at tænke kreativt.

Det er fascinerende, hvor meget et look kan ændre sig blot ved at korrigere eller rette lidt på sjalet. Man ser kongelige bære sjal over skulderen, hvor det er hæftet sammen med tøjet via en broche eller anden kunsterisk lukkemekanisme. Du kan også vikle det om halsen helt tilfældigt og lade folderne falde, som du synes de skal se ud. Alt er muligt med et sjal.

Der er masser af inspiration at hente på internettet. Søg blot på måder at sætte et sjal på, og du vil blive overrasket over, hvor mange måder dette rektangulære tilbehør kan sættes på. En ting er måden det sidder på, og en anden er selve designet. En kombination af begge dele giver tilsammen et helt personligt og unikt look.

Udvalget med sjaler til damer bugner med lækre designs. Det er klassiske helfarver eller modeller med prints og farver. Kashmir, mohair, silke, bomuld eller noget helt femte – materialerne er også en stor faktor for et sjals look. Så vælg dine favoritter her på Zalando.