Populære filtre
1.112 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Dansk design med et hint af fransk elegance fra Saint Tropez

Saint Tropez blev grundlagt i Hornbæk i 1986. Denne lille kystby er kendt som hjertet af den danske riviera. Den danske kyst, de lette briser og den åbne natur er elementer, dette underskønne og feminine brand stadig lader sig inspirere af. Siden dets grundlæggelse har brandet vokset sig stort og internationalt. Deres designs er til kvinder, der ønsker moderne, feminine og alsidige items i deres garderobe, som kan bruges til alle anledninger.

Hos Zalando er det en no brainer at have Saint Tropez som en fast del af vores udvalg. Sæson efter sæson overrasker de med deres evne til, at være på forkant med både måde, årstid og deres kunders behov. Brandet designer absolutte must-haves til livets mange anledninger. Fra fester til stranddage og fra arbejde til afslapning. Det er tilgængelig mode, der tilføjer et pift af luksus og ferie til din garderobe.

Saint Tropez bluser med feminin kant

Saint Tropez designer tøj til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med din personlige stil. Dig, der elsker at være med på moden men ikke vil give slip på det personlige udtryk. Hos Zalando finder du kreationer til både fest og hverdag. Det store og altid voksende sortiment sikrer, der er noget for enhver smag.

Du kan være sikker på, du får fingrene i de nyeste trends, når du køber Saint Tropez-bluser, tilbehør, underdele og sko. De er især dygtige til at tilføje feminine blomsterprints, lette materialer og sarte farver til sæsonens silhuetter. Du finder kjoler og bluser med enkle, smukke snit, der er nemme at style på flere forskellige måder.

Brandet lancerer intet mindre end 18 årlige kollektioner, hvorfor du altid får fingre i de smarteste trends. Der gås selvfølgeligt ikke på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Deres tøj er lavet i bløde materialer som bomuld og viskose og sættes sammen i en silhuet, som føles komfortabel på kroppen.

En hyldest til det klassisk feminine hos Zalando

Brandet mikser ofte klassiske silhuetter med fine prints for at give dit klædeskab et ekstra pust af sommer og lethed. Selv deres vinterkollektioner bringer tankerne hen på de varme måneders liv og glæde.

De gør mode sjovt og tilgængeligt. Sæt deres bløde hverdagsbluser sammen med de velsiddende jeans, for et hverdagslook der oser af overskud.

Skal du videre ud med vennerne, hopper du bare i et par af brandets lækre højhælede sko, for et look der ubesværet tillader dig at gå fra arbejde til festivitas.