Katalog

240 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Yummy! Nej, her er ikke tale om mad, men om super lækkert designtøj i yderst appetitlige styles. Won Hundred har nemlig vundet den internationale modeverden med deres skandinaviske tilgang til processerne samt deres forkærlighed for denim og rockgenren. Dermed er der åbnet op for ubekymret mode skabt til din stil.

Won Hunred har øje for detaljernes betydning

Barrieren mellem arbejde og fritid nedbrydes med kollektionerne fra Won Hundred. Her skaber man nemlig modetøj, der både kan bruges til det ene og det andet, hvilket giver fleksibilitet i garderoben. Dermed får du dansk mode, som er relevant i begge verdener, og dermed vil du få endnu større glæde af dine items, som også kan kombineres til uendelighed. Det er tøj, sko og tilbehør, som både er pænt og elegant samt casual og street på samme tid. Hovedkilden til dette skyldes designernes fokus på premium-materialer samt ekstraordinært håndværk.

Won Hundred percent fashion, du vil synes om!

Forkærligheden for denim, læder og rockmusik passer perfekt med mærkets rødder i det minimalistiske. Det betyder et enkelt formsprog, som løftes endnu mere op af top-cool detaljer og overraskende spidsfindigheder. Man ser det på stropper, kraver, ærmer, skosnuder, materialevalg og meget andet; at de individuelle styles fremhæves. Det betyder masser af udstråling og et personligt look, som på én og samme tid skaber innovative items kombineret med genkendelighed. Won Hundred er garant for rocklooks, der holder til alle anledninger. For hvem kan stå for casual urbanwear skabt i et nordisk udgangspunkt med eksklusive materialer?

Inspiration

Won Hundred – Dansker stil du ikke kan undvære

Won Hundred er endnu et dansk brand i rækken, som vi med god ret kan være stolte af. De producerer traditionel, god og gedigen mode med simple, skarpe snit og fede pasforme. Brandet blev grundlagt af Nikolaj Nielsen, der igennem længere tid havde pønset på at grundlægge sit eget brand. Han tog springet i år 2004, og siden da har brandet haft solid medvind. Brandet bygger på grundværdierne værdsættelse af simpelheden og underspillet elegance. Og underspillet er netop, hvad denne kollektion er, for tøjet er eksklusivt og i utrolig gode materialer, men er alligevel ikke overdådigt og pompøst designet. Tøj fra Won Hundred er for dig, der går op i din påklædning, og som gerne vil tage dig bedst muligt ud, uden at det bliver for overdådigt. For dig, der hviler i dig selv, og som gerne vil have noget simpelt men pænt. På denne måde stjæler tøjet mindre opmærksomhed, og lader i højere grad din natur skinne igennem. I sortimentet finder du blandt andet skjorter, sweatshirts, overgangsjakker og T-shirts, alle sammen i en ren og lækker skandinavisk stil.

Won Hundred - Stilet og ung københavnermode

Overdådig og eksklusiv mode er i mange brancher, kulturer og sammenhænge passé. Casual mode er det nye, for med det udstråler du, at du ikke bar behov for nogen eksklusiv og overdådig skal, men at du er godt tilpas i noget mere simpelt, som fremhæver dit naturlige udseende. Og netop denne tendens spiller det unge, danske brand Won Hundred med på - og det med stor succes! Som brandet selv forklarer det i deres brandprofil, så stiler de efter at skabe tøj, der udstråler og forstærker personligheden hos den, der bærer det. De vil have bærerens personlighed til at skinne igennem tøjet, snarere end de vil have nogen særlig stil eller karakter ved tøjet til at diktere udstrålingen. På Zalando.dk er vi vilde med det minimalistiske, simple og stilede brand Won Hundred. Det er vi blandt andet fordi vi synes, at brandet formår at skabe en unik casual-stil, som kun få andre formår at gøre det. Derfor har vi samlet dette brede udvalg af tøj fra Won Hundred, så du let og hurtigt kan få overblik over de tilgængelige modeller, og vælge lige præcis den, der passer bedst til dig.