Svenske WHYRED er et brand, som vi også godt kan være stolte af her i Danmark på vores skandinaviske naboers vegne. Brandet holder nemlig den nordiske fane højt i Skandinavien såvel som på den internationale modescene. Den svenske kulturbærer og designmærke sætter også agendaen for de aktuelle og stilrene styles, som er elsket herhjemme såvel som i hele verden.

Skandinavisk mode er in

Ligesom som vi drages af de amerikanske tendenser, så elsker amerikanerne vores hygge, mad og ikke mindst mode! Her har vi at gøre med et brand, som tager elegance til nye højder både i det formelle og uformelle outfit. Det er kontraster mellem det forventede og det uventede, som tilsammen skaber en nonchalant elegance. Brandet lader sig desuden inspirere af klassiske og historiske klæder, som de integrerer i nutidens mode på en cool måde. Det er en sofistikeret blanding af forskellige kunstformer såsom kunst og musik, som er essensen af brandets designs. Disse egenskaber skaber tilsammen den unikke signatur som WHYRED er indbegrebet af.

WHYRED bygger på fortiden

WHYRED har taget de bedste modetendenser fra fortiden og integreret dem i vores tid. Du ser mode præget af den populære vintage-stil, 60’ernes rock’n’roll-look og MODS-kulturen, som stadig står knivskarpt i dag. Det er kunsten at forene det der var, med det der er. Med items fra dette mærke kan du være sikker på at få skabt dig en knivskarp basisgarderobe med nordiske noter. Kombinationen mellem de formelle og afslappede looks bidrager til en vis fleksibilitet hele året rundt. WHYRED gør det derfor nemt for dig at skabe varierende looks til hverdag og fest uden at gå på kompromis med dets principper. Lad dig friste af brandets unikke items her på Zalando.dk.

Dette er måske noget for dig