Sko, tøj og accessories fra Under Armour

Mærke
Pris
79
79
1695
1695
krkr
Anledning

1.451 varer

Sorter efter:
Side 3 af 18
FAVORITE DUFFEL - Sportstasker - black SPORTSTYLE LOGO - T-shirts print - weiß/grau LEFT CHEST LOCKUP - T-shirts basic - grau/schwarz TECH - T-shirts basic - white/black THREADBORNE - Hættetrøjer - black CF FORCE 3.0 FG - Fodboldstøvler m/ faste knobber - white COLOR BLOCKED - Tights - black RAID NOVELTY - Korte sportsbukser - midnight/steal DRIVE 4 - Basketsko - black GET B ZEE - Basketsko - black/red HEATGEAR COMPETITION - Panties - royal CURRY 3 - Basketsko - black/white ARCHITECH 3DI - Træningssko - black REACTOR - Hættetrøjer - mako blue CURRY 3 - Basketsko - white/metallic silver/aluminium TECH TWIST - Funktionstrøjer - blue infinity CHARGED COOLSWITCH RUN - Neutrale løbesko - red FAVORITE DUFFEL - Sportstasker - blue infinity GET B ZEE - Basketsko - black SOLID BIG LOGO - T-shirts print - black COMPRESSION - Undertrøjer - dark blue/grey LEFT CHEST LOCKUP - T-shirts basic - midnight/steel TWISTKNIT - Caps - black ARCHITECH 3DI - Træningssko - anthracite RETRO POM - Huer - black SPORTSTYLE - Langærmede T-shirts - artillery green SPOTLIGHT IN - Indendørs fodboldstøvler - white THREADBORNE STACKED - Træningsbukser - true grey heather THREADBORNE - Funktionstrøjer - steal gray/phoenix fire CHARGED CREW - Sportsstrømper - black RENEGADE - Caps - black FAVORITE ENGINEERED - Tights - black SHADOW 4.0 - Caps - black SPORTSTYLE - Sweatjakke /Træningstrøjer - steel/black ARMOUR LINER - Handsker - true gray heather REACTOR RUN BALACLAVA - Funktionstrøjer - black currant CURRY 3.5 - Basketsko - gray CHARGED ALL AROUND TR - Træningssko - rhino gray THREADBORNE RUN - T-shirts print - raisin red MATCH PLAY GOLF TAPERED LEG - Bukser - academy Undertrøjer - black DRIFT 2 - Neutrale løbesko - autumn tan BORA - Regnjakke / vandafvisende jakker - black THREADBORNE RUN - Funktionstrøjer - black THREADBORNE - Funktionstrøjer - red CHARGED NOSHOW 6 PACK - Sokletter - black THREADBORNE PUSH TR - Træningssko - black Hættetrøjer - green COLDGEAR INFRARED - Tubehalstørklæder - steel LOW STRAPPY - Sports-bh'er - black SPEEDFORM AMP 2.0 - Træningssko - black Undertrøjer - schwarz/grau ZONAL COMPETITION - Tights - black/iridescent foil BORA - Regnjakke / vandafvisende jakker - rhino gray-steel-black (1292014-076) Handsker - white/steel RIVAL - Træningsbukser - midnight navy COMP GRAPHIC 3/4 - Tights - black SPORTSTYLE LOGO - T-shirts print - white THREADBORNE - T-shirts print - blackout navy MIRAGE - Korte sportsbukser - graphite/black

Går turen ofte ned i det lokale fitnesscenter? Med sportstøj fra Under Armour er du topklar til at slå dine egne rekorder om det så er på løbebåndet eller i dødløft. Det amerikanske brand har de senere år vundet indpas blandt danskerne, selvom de har eksisteret siden 1996. I dag sværger professionelle og amatører til det skønne mærke, når kroppen skal udfordres.

Gå all in med Under Armour

Under Armour tager deres afsæt i et ønske om at du skal præstere dit bedste hver gang. Alle items er designet ud fra denne filosofi, som er det eneste der giver mening for brandet. Funktionalitet og design går hånd i hånd når du vælger sportstøj fra dette brand. Deres designs er simple men unikke hver især med hjælp fra individuelle detaljer og syninger, som gør hvert item forskellig fra hinanden. Du finder de lækre designs til både mænd og kvinder, som alle kan opnå en rå stil til fitnesscenteret eller løbeturen. Hop for eksempel i et par sorte, metallic tights til kvinder for at bryde det traditionelle sorte træningslook. Her gør det ikke noget at gå all in på sort i sorte sneakers og T-shirt.

Opnå et råt look

Bemærk de mange, lækre detaljer såsom den brede kant i modellerne til herrer, som giver et moderne look. De fede rygsække bidrager til det rå, maskuline udseende. Fyld den op med dine vigtigste trænings gadgets såsom træningshandsker, proteinbarer, bælter og dit fedeste træningsoutfit. Er det en kold periode eller har du blot en off dag kan du trække i en af de fede hættetrøjer med brandets simple logo. Gå forrest og flash dit nye Under Armour outfit i bedste stil i fitnesscenteret blandt håndvægte, yogamåtter og kettle bells. Find dit nye favoritsæt lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af